Папазов: Преговорите с Турция ще са сложни

  • 13 февруари 2014 16:59

  • 1396
  • 5
Папазов: Преговорите с Турция ще са сложни
©

Поне четири искания ще бъдат представени на преговорите с турска страна по квотите на 17 февруари. Това каза на заседанието на Комисията по транспорт министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

Според Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, досегашният протокол не работи и заради това българската страна е отишъл на реципрочни мерки, които с нищо не са нарушили възможностите на турските превозвачи да си извършват превозите. До снощи в 20:00 часа нямахме никакъв отговор за назначаване на среща и за подписване на нов протокол – до получаването на писмото от турския министър на транспорта. Към настоящия момент се е нормализирало движението по българо-турската граница, каза още министърът.

По думите му, на 17 февруари в Анкара българската делегацията ще бъде представена от самия министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, зам.-министърът Антон Гинев и ръководството на Автомобилна администрация. Необходимо е да се установят правила, по които ще се работи оттук нататък, но преговорите ще са сложни , каза Папазов.

Представителите на браншовите организации заявиха, че създалата се обстановка е била неизбежна – блокадата. Тях ги притеснява, че на двустранната среща – ако има турски бранш да има представители на българския бранш. Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на каза, че това е искането и на българското министерство на транспорта. От браншът призова за изготвяне на стратегия, тъй като турската страна цели да превземе пазара, като по този начин да избута не само българските превозвачи, но и от Грузия и Ирак, като в бъдеще подобни проблеми могат да имат и превозвачите от Сирия. Освен това българските превозвачи не са доволни от действията на Министерството на външните работи – посланикът ни в Турция е реагирал едва на 12 ден от блокадата на границата.

Министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на заяви, че от първия ден МТИТС веднага е осъществило контакт с посланика на България в Турция, и непрекъснато са били в контакт и посланикът е оказвал необходимата помощ. Освен това съдействие е било оказано и от Министерство на външните работи, както и от министъра Кристиян Вигенин.

Последвайте канала на

1396 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аз, Ти, Той

2014.02.14 | 05:21

5
Папи, колкото и да са сложни преговорите, не са по-сложни от краденето. Дерзай!

2014.02.14 | 05:11

4
Като знам каква я свършиха с цифровизацията,да му мислят превозвачите.
Центурион

2014.02.14 | 05:11

3
Ами сложни вдигате им червен картон за ЕС и са готови!
ЧЕКИСТА

2014.02.14 | 05:11

2
Хич няма да са сложни, навеждате се, и разтваряте задни бузи, предварително смазани, с възелин!!! НЕЩАСТНИЦИ, КИРЛИВИ!!!
гошо

2014.02.14 | 00:28

1
Тури малко вазелин у багажо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини