Простреляха охранители

  • 13 февруари 2014 13:33

  • 6597
  • 1
Простреляха охранители
©

Село Малко Градище, което си нае частна охрана за да се пази от крадци, преживя среднощен екшън, при който пострадаха двама от гардовете на селото, съобщи Дарик.

Малко след 22.30 снощи 34-годишен мъж е посетил селската кръчма. В нетрезво състояние се е качил в леката си кола „Мерцедес". Спрял пред дома на 52-годишен мъж от селото и започнал да чука по вратите. За нарушението е уведомена охранителната фирма. На място са пристигнали трима охранители на възраст 24, 45 и 55 години.

Гардовете се опитали да проведат разговор с буйстващия мъж. Той обаче, без да им отговори отишъл до колата си, извадил ловна пушка и стрелял по охранителите. Двама от тях са улучени в краката в областта под коленете.

След подадения сигнал, извършителят е задържан от служители на полицейския участък в Любимец с пушка в ръце и патрон в цевта.

При задържането той е оказал съпротива. Пострадалите охранители са приети в хасковската болница без опасност за живота. Ловното оръжие е иззето с протокол за доброволно предаване.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6597 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
За пиян х2

2014.02.15 | 13:00

1
Да лежи в панделата говедото, докато разбере че е лайно. Такива боклуци не са необходими на никое общество!

Добави коментар

Водещи новини