Запалиха колата на бизнесмен в Бургас

  • 11 февруари 2014 14:12

  • 1464
  • 1
Запалиха колата на бизнесмен в Бургас
©

Луксозно БМВ 740 D изгоря при мистериозни обстоятелства в центъра на Бургас. Немското возило е било паркирано на ул.“Петко Каравелов“ 5, непосредствено до частния паркинг зад Славейкото пазарче, пише регионалният сайт "Флагман".

Около 22.30 ч. колата пламва при неизяснени обстоятелства. Първият, който се втурва да я гаси е охранителят от денонощния паркинг, който с подръчни средства, предимно кофи вода и мокри кърпи, локализира огъня и сигнализира на пожарната. Въпреки бързата реакция щетите на автомобила са сериозни и цялата му предница е напълно обгоряла. За късмет пламъците не са достигнали до купето. Разследващи са убедени, че пожарът е умишлен. На тавана на колата е намерена 11 литрова туба с 5-6 литра петролен продукт. В този момент се изземват отпечатъци и се търси предполагаемият извършител.

БМВ-то е лизингово със софийска регистрация. Регистрирано е на името на русенката фирма „Русекар“, занимаваща се с внос и продажба на автомобили от популярния немски бранд. Колата е управлявана от собственика на фирмата Антони Стоянов, който имал интереси и в областта на търговията с черни и цветни метали, довериха запознати. Очаквало се е съвсем скоро той да разшири бизнеса си и да стъпи в Бургас. Автомобилът бе вдигнат рано тази сутрин. Той се оказа на синя зона и според свидетели собственикът му е бързал, за да организира извозването му от периметъра на платеното паркиране.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1464 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123

2015.06.24 | 12:04

1
защото пазара на метали се държи от фирми на престъпници

Добави коментар

Водещи новини