Автомобил изгоря в движение

  • 07 февруари 2014 11:02

  • 1358
  • 0
Автомобил изгоря в движение
©

Автомобил се е запалил и изгорял по време на движение на първокласен път София-Варна - в близост до разклона за с. Буховци, община Търговище. Това съобщиха от ОД на МВР- Търговище.

Около 17.20 ч. вчера по време на движение в посока град Варна, е възникнал пожар в товарен автомобил “Мазда Сх-7”/джип/ с бургаска регистрация – собственост на лизингова къща, с водач 40-годишен мъж от гр. Търговище. В резултат е изгорял целия автомобил. Водачът не е пострадал. Пожарът е локализиран и ликвидиран в 18.10 ч. от дежурен екип на Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Търговище с един противопожарен автомобил.

С цел осигуряване на противопожарната безопасност екипът е останал на мястото на инцидента до изтичане на пропан-бутана от газовата бутилка на автомобила.

Причината за възникване на пожара е късо съединение в ел. инсталацията на автомобила. До извличане на останките от него от пътното платно движението в участъка от първокласния път е било регулирано от патрул на сектор “Пътна полиция” в ОД МВР-Търговище.

Последвайте канала на

Novini.bg
1358 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини