Пиян нацели пет паркирани коли

  • 25 август 2011 10:26

  • 1204
  • 0
Пиян нацели пет паркирани коли
©

31-годишен почерпен мъж помете с автомобил пет паркирани коли, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Инцидентът е станал вчера, около 23,20 ч. във Велико Търново.

По данни на запознати 31-годишният К. С. от същия град цял следобед се е черпил в близка кръчма и вечерта взел колата “Опел Астра” на свой познат, която била паркирана наблизо и я подкарал с бърза скорост. Движейки се на прав участък от пътното платно, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и блъска последователно, паркираните товарен автомобил “Форд Транзит”, лек автомобил “ВАЗ” и лек автомобил “Фолксваген Поло”.

Вследствие на удара, автомобилът, управляван от К. С., се отмества и удря паркирания до него лек автомобил “Фолксваген Голф” и лек автомобил “Опел Астра”. От пътния инцидент са причинени значителни материални щети по автомобилите, като два от тях са почти изцяло унищожени. Извършителят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Той е криминално проявен и осъждан за същите деяния.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
1204 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини