Тримесечно бебе почина осем дни след ваксина

  • 03 февруари 2014 07:45

  • 3553
  • 5
Тримесечно бебе почина осем дни след ваксина
©

Тримесечно бебе почина 8 дни след като му бе поставена ваксина, съобщи "Монитор".

Малкият Павелчо от Стара Загора издъхнал на 24 януари, съобщи неговата майка Павлина Стефанова в социалните мрежи. Според нея имунизацията е причина за смъртта на сина й.

Майката разказа, че на 15 януари на детето предстояли задължителни ваксини.

„Обясних на лекарката, че Павелчо е с хрема, понякога има и леки хрипове - разказа жената. - Тя ми отговори, че ще го прегледа и ако е необходимо, ще отложим ваксинацията. Преслуша му гърдичките и каза, че са чисти и няма причини да отлагаме. Доверих й се и бихме ваксината”, допълни Павлина Стефанова. На детето била сложена комбинирана инжекция в едното краче против дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелит, а в другото - срещу хронична пневмония.

На 20 януари обаче състоянието на бебето се влошило. След повторния преглед лекарката обяснила, че детето няма хрипове и няма място за безпокойство. Три дни по-късно рано сутринта родителите намерили детето си мъртво в бебешкото креватче.

Аутопсията е показала оток на мозъка и белия дроб вследствие на хеморагична пневмония. Очаква се съдебномедицинската експертиза да каже до дни дали имунизациите имат връзка със смъртта на детето или не. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3553 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
DD

2015.04.24 | 15:11

3
И де е ролята на ваксината тук, питам аз? Пропусната пневмония да, но ваксинацията да е виновна за всичко, айде стига. Пак някой е чел повече по форумите за майки, дето гъмжи от тъпи патки, отричащи единственото откритие, което е променило коренно медицината за последните 200 години.

2015.04.24 | 22:01

5
тровете си децата, патки неграмотни, вярващи на всичко, което ви кажат, без сами да проведете проучване! бийте им всички л*йна, които са във ваксините!... идете на сайта на най-големият производител на ваксини Байер и прочетете на страницата с описанията и съдържимите вещества. А, вие не знаете да четете на английски? Обичате да говорите папагалската? само да спомена, че наскоро Байер зарази хиляди деца със СПИН, чрез ваксина... А, вие и това не сте чели...
rosen

2015.04.24 | 15:11

4
браво много добре го каза
даниела

2015.01.04 | 22:23

1
По скоро само такива каквито ги наричаш пишат това което си написла ти... Не вярвайте в конспирациите, не вярвайте в законния геноцид чрез задължителните ваксинации, гледайте си турските серияли и промиващите съзнанието глупости по телевизиите и след време не се чудетее от къде ви е дошло....Много е лесно да напишеш обиден епитет и да се правиш че много знаеш...

2015.04.24 | 15:10

2
Когато ги бият, да не питат защо, а за кое от всичките.......

Добави коментар

Водещи новини