Желю Бойчев: В БСП няма практика да се наказваме (видео)

  • 01 февруари 2014 14:27

  • 2493
  • 6
Желю Бойчев: В БСП няма практика да се наказваме (видео)
© Булфото

Несъвместима спрямо нашето членство е подкрепата и агитацията за друг тип листи. Това каза пред журналисти депутатът от БСП Жельо Бойчев след заседание на Софийската градска организация на БСП.

„Не изключихме никого. Приехме каквото беше мнението на делегатите. В БСП нямаме практика да се наказваме. Взехме ясна политическа позиция по този въпрос. Според нашия устав не е съвместима подкрепата на друг тип листа извън тази на партията”, заяви Бойчев.

„Термин изключване няма в устава. Има различни възможности за политическо въздействие, които се предвиждат в устава. Градската конференция направи своето предложение, което е в тази посока – несъвместима спрямо нашето членство е подкрепата на друг тип листи и агитацията за друг тип листи”, обясни той. „Градската конференция сваля своето политическо доверие от такъв тип наши членове и кандидати, които биха го правили”, каза Жельо Бойчев.

Депутатът от БСП Страхил Ангелов добави, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в остава член на партията, но не е член на Националния съвет.

Последвайте канала на

2493 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ДОКОГА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ?

2014.02.01 | 20:06

6
А НИЕ КОГА ЩЕ СНЕМЕМ ДОВЕРИЕТО ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ЦИНИЧНО СЕ КЪЛНАТ В ИДЕИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОГА ЩЕ ГИ ИЗРИТАМЕ СТАНИШЕВ, МОНИКА, ДЪБОВ, ОВЧАРОВ, К.ДОБРЕВ, УЗУНОВ, КАДИЕВ, НИНОВА, ГЕРГОВ, КУТЕВ..... И ВСИЧКИ ОТ ИБ И ВПС НА БСП ? ДО КОГА БЪЛГАРИ ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ДРУГАРИ ТАКА ЦИНИЧНО ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС ? НИТО СМЕ ЦИГАНИ НИТО СМЕ МАЛОУМНИ ПЕНСИОНЕРИ. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ? СЕГА ОТНОВО ИСКАТ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ КАТО СЕ "ЦЕПЯТ ' НА ДОБРИ И ЛОШИ. А НЕ СА ЛИ ЕДНИ И СЪЩИ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ? НЕ СТАНА ЛИ ПЪРВАНОВ ПРЕЗИДЕНТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ? КОЙ СЪЗДАДЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БСП-ДПС-НДСВ ? НЕ БЕШЕ ЛИ ПЪРВАНОВ ? КОЙ ДОКАРА СТАНИШЕВ НА ВЛАСТ ? НЕ Е ЛИ ДОГАН И ДПС ? И СЕГА НИ МИСЛЯТ ОТНОВО ЗА КЪСОПАМЕТНИ. ДА АМА НИЕ ПОМНИМ ДРУГАРИ. ВРЕМЕ Е ДА ВИ ИЗГОНИМ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ПО НАЙ-БРУТАЛНИЯТ НАЧИН .

2014.02.01 | 20:06

5
и лагери край ловеч и скравена нямате навик да строите боклуци мизерни
m.m

2014.02.01 | 20:06

4
Върти,върти далаверите в ст.град и мълчи педьо.
иван

2014.02.01 | 20:06

3
Дядо ми ми е разказвал, като бил ремсист, как са ги организирали да ходят да викат по улиците "Смърт на Трайчо Костов" по време на процесът на комунистите срещу техния партиен другар. Хората имат памет другарю Бойчев. Децата и внуците на убитите от вас истински комунисти са още живи. Пример Иван Славков, командира на средногорския партизански отряд, убит за да останат ликета като Тодор Живков дето пушка не са видели.
666

2014.02.01 | 19:35

2
Ай Сиктир бе Не само ги исклучвахте ами ги и трепехте-тези които бяха ви повярвали в идеологията а не искаха да лъжат ги убивахте(изчезваха)

2014.02.01 | 19:35

1
napravo gi zastrelvate neudobnite

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини