Владимир Путин: Русия да изпълни ангажиментите си към Украйна

  • 29 януари 2014 13:38

  • 3145
  • 2
Владимир Путин: Русия да изпълни ангажиментите си към Украйна
©

Русия да изпълни всички кредитни и енергийни задължения към Украйна, каза президентът на най-голямата по територия държава Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде Интерфакс.

Държавният глава даде разпореждане на премиера Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега правителството да не се забавя с паричните трансфери и доставките на газ. Путин подчерта, че този ангажимент е бил поет и трябва да бъде изпълнен. На срещата на президента с правителството той е напомнил за вчерашното си посещение в Брюксел и за разговорите си председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и ръководителя на Европейския съюз Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в. В белгийската столица Путин заяви, че Москва няма да преразглежда договорите с Украйна за доставка на газ и отпускане на кредит, ако опозицията поеме властта в тази страна. Той поясни, че кредитът е предоставен "не на някое конкретно правителство, а на украинския народ".

Бившият премиер на Украйна Николай Азаров на 21 ноември 2013 г. прекрати работата по подписването на споразумение за асоцииране с Европейския съюз. Малко по-късно Киев и Москва подписаха договор за руски заем от 15 млрд. долара и по-евтини доставки на руски газ за Украйна.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3145 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!!!!!

2016.01.20 | 16:51

2
Един Мъж винаги държи и на думата, и на името, и на честта си! Жив и здрав!

2014.01.31 | 17:51

1
Популизъм в действие. Пука му на Путин за украинския народ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини