Километрични опашки на Дунав мост (снимки)

  • 27 януари 2014 18:04

  • 1069
  • 0
Километрични опашки на Дунав мост (снимки)
© Булфото

Километрични колони от чакащи ТИР-ове блокираха Дунав мост. Камионите изчакват в двете посоки – от Русе към град Мартен и обратно, а движението се регулира от полицейски екипи. 

Причината за интензивния трафик е затварянето на граничния пункт в посока Румъния за повече от денонощие заради лошата метеорологична обстановка там. Камионите са изчаквали на паркинги и сега пристигат от вътрешността на страната, за да преминат през съоръжението.

Обстановката в района на моста е усложнена и заради неподготвени за зимата камиони – без вериги и с износени гуми, което затруднява придвижването им.

Около 9 ч. тази сутрин закъсалият по-рано на подстъпа към Дунав мост румънски ТИР бе изтеглен, предаде "Булфото". Тежкотоварният камион се хлъзнал на кръговото в подхода към моста и препречил пътя на другите превозни средства. Инцидентът станал малко след 5 ч. тази сутрин. Институциите обаче не успяха да вземат решение чия е отговорността, за да го изтеглят – дали на държавните структури или на общинските. Това блокира моста за близо четири часа сутринта.

Още снимки вижте тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1069 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини