Гласуват на първо четене новия Изборен кодекс

  • 23 януари 2014 07:17

  • 1247
  • 2
Гласуват на първо четене новия Изборен кодекс
© Булфото

Парламентът ще гласува на първо четене проекта за нов Изборен кодекс, внесен от Мая Манолова и група народни представители от Коалиция за България.

Депутатите ще гласуват на първо четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс, внесен от Андон Андонов и група народни представители от ГЕРБ. Дебатите по двата текста се проведоха вчера, но гласуването беше отложено за днес, поради липса на кворум.

Програмата на Народното събрание предвижда още: Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения; Първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата;

Първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за автомобилните превози; Второ гласуване на Законопроект за изменение на Закона за гражданското въздухоплаване; Второ гласуване на Законопроект за ограничаване изменението на климата; Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс и др.

Последвайте канала на

Novini.bg
1247 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1111111

2014.01.23 | 12:56

2
написали са, че където е имало секции в чужбина през последните 5 години пак ще ги има!? значи в Турция ще има 80 секции, а в Лондон, Рим, Атина, Испания и т.н. където живеят над 1000000 истински българи само по една секция за да не могат да гласуват.
какво внасят

2014.01.23 | 12:34

1
Че не разбрах,оная върти опашка общата от мръсотии няма време да напише нещо

Добави коментар

Водещи новини