Пребиха ученик заради момиче

  • 22 януари 2014 14:55

  • 2244
  • 1
Пребиха ученик заради момиче
©

Седмокласник от врачанското с. Три кладенци е бил пребит жестоко от двама по-големи ученици заради момиче.

Инцидентът станал късно следобед във вторник на крайна улица в с. Лесура. Учещият в средищното училище в съседното с. Девене 14-годишен Теодоси Цв. изпращал след часовете своя съученичка, в която бил влюбен, пише 24 часа. На селския път недалеч от дома на седмокласничката обаче двойката била пресрещната от двама местни бабаити, които също имали претенции към красивата девойка. 19-годишният Венелин В. и 17-годишният Иво Г. заявили на непълнолетния Ромео, че повече не искат да го виждат в селото си и му поставили ултиматум да прекрати връзката си с възлюблената си.

Известният в школото с буйния си нрав седмокласник обаче отказал да се се подчини и пръв налетял с юмруци срещу батковците. Те обаче успели да го съборят на земята и го млатили и ритали, а девойката побягнала да вика помощ. Докато се появили възрастните от махалата, биячите успели да изчезнат. Впоследствие полицията ги намерила да се укриват в стопанска постройка на техен близък и ги задържала за разпит.


Битото момче първоначално било обслужено в спешното отделение в Криводол, по-късно било пратено на лечение във врачанската болница с множество външни наранявания и хематоми. Според лекарите няма опасност за живота му, но ще остане в болницата докато му направят изследвания за евентуални вътрешни травми.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
xda

2014.01.27 | 21:46

1
Браво на келеша, няма да се даваш на големите!

Добави коментар

Водещи новини