Родителите на загиналите в Симеоновград искат строги наказания

  • 23 август 2011 09:20

  • 3120
  • 3
Родителите на загиналите в Симеоновград искат строги наказания
©

Инициативен комитет учредяват днес родителите на загиналите и пострадали при катастрофата навръх Великден в Симеоновград деца. Семействата се събират в ранния следобед в сградата на общината там и канят за среща гражданите и медиите, които искат да подкрепят каузата „Да предпазим децата от убийците на пътя!".

Комитетът ще инициира национална подписка с искане за по-строги наказания за водачите, които управляват МПС в нарушение на законовите разпоредби.

Подписката е и срещу бездействието на институциите при разследване на такива престъпления и неадекватните мерки спрямо нарушителите, се казва още в поканата за срещата.

В нощта срещу Великден 23-годишният Данаил Георгиев се качил зад волана пиян. Въпреки осеяният с дупки път, той карал с над 100 километра и помел осем младежи на тротоара, които отивали на църква. Само двама от тях оцеляха.

Последвайте канала на

Novini.bg
3120 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Vanq Vrazhalova

2012.02.05 | 21:27

3
Moita dahterq predi 7 meseca behe ubita sahto ot piqn hofior zad volana .Decata ni gniqt v prokletata zemq a vinovnite sa na svoboda-kade drugade go ima tova? Imate nahta podkrepa ,az sam edna ot vas.
Илия Левков

2012.02.05 | 12:28

2
от никой не ме е страх,каквото и да кажа... В България всичко е ужасно,долно и мизерно,в България само корупцията е на власт и политиците... А би трябвало да има око за око,зъб за зъб... Смърт за убийците на пътя.. нека и те гният в пръстта,като хилядите други невинни хора,които тъй нелепо си отиват от този свят... Съпричастен съм с вас и имате моята подкрепа и аз скърбя за тези и за всички други загинали на пътя заради някой си безумен шофьор.. На загиналите лека им пръст,а на виновниците: Спокойно,ще дойде и вашият час,защото някой гледа там от небето и всичко вижда и чува... ;((((((((((((((((((((
Деси

2012.02.05 | 12:27

1
Скърбя много за тези ангели от Симеоновград,познавах ги,познавам родителите им.Искам да им кажа,че съм твърдо зад тях,нека до край отстояват своята позиция!Искрено се надявам да успеят!

Добави коментар

Водещи новини