Прегазените майка и син край Провадия са от Перник (обновена)

  • 08 януари 2014 17:31

  • 6991
  • 1
Прегазените майка и син край Провадия са от Перник (обновена)
©

Труп на жена е открит недалеч до мястото, на което дете беше блъснато от влак. Това съобщи за Дарик говорителят на варненската полиция Ивана Милева.

Сигнал е полученоколо 15.30 часа. Жената е намерена на около 1,5 км от жп инцидента, Милева не изключи жената и детето да имат роднинска връзка, но това ще може да се докаже на по-късен етап.

В момента криминалистите работят по изясняване на самоличността на жената и детето, както и по разплитане на обстоятелствата около трагичната им смърт.

По-рано стана ясно, че дете е загинало, след като е било пометено от влак.

Инцидентът е станал минути след полунощ в района между Провадия и село Житница. От удара детето е починало на място. Неговата самоличност още не е установена. Детето е на видима възраст около 6-7 години.

Прегазените майка и син край Провадия, Варненско са от Перник.

Лилия Георгиева, на 36 г., която е с психични отклонения, изчезнала на 6 януари. Тя била обявена за издирване от нейни роднини. Първоначално варненската полиция е открила трупа на сина й, който е на 6 години. След това се натъкнали и на майката. В дрехите й е намерен общ билет от София за Варна.

„Пиела е хапчета за заболяването си. Не е ясно обаче дали в деня, в който е изчезнала ги е взела или не", обясниха криминалисти.

Момченцето не е имало психични заболявания. Те са живеели в квартал "Изток".

Полицията проверява дали става въпрос за нещастен случай или жената е блъснала детето и след това се е самоубила, пише "24 часа".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6991 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.14 | 14:08

1
Ооооо, колко тъжно! Бог да ги прости! :(

Добави коментар

Водещи новини