Сръбският президент вари ракия (снимка)

  • 06 януари 2014 12:05

  • 2949
  • 2
Сръбският президент вари ракия (снимка)
©

Сръбският президент Томислав НиколичТомислав Николич Томислав Николич - сръбски политик и президент на страната Роден на 15 февруари 1952 в има необичаен начин да се разковава от държавните дела, коментира белградският в. Блиц.

Държавният глава в свободното си време вари ракия, пояснява медията. Освен това той заедно със съпругата си Драгица събира билки и гъби.

Премиерът на западната ни съседка Ивица Дачич обича да си почива от напрегнатата си работа в компания. Миналата година той бе заснет как пее в заедно с командоси. В същото време Дачич е известен и със страстта си към пурите. Той е запален колекционер на тютюневите изделия.

Сред членовете на кабинета има и хора, които се пробват на литературното поприще. Такъв е министърът на регионалното развитие Игор Маркович, който е издал две стихосбирки. Неговият колега, отговорен за спорта, Ваня Удовичич държи на ресора си и е запален футболист.

Никола Селакович, който министър на регионалното развитие, е посветил свободното си време на фотографията, а председателката на парламента Славица Джукич-Деянович сама си прави дизайна на дрехите.

Президентът обаче има силна конкуренция в производството на алкохолната напитка. Външният министър на Сърбия Иван Мъркич също вари ракия на вилата си, допълва изданието.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2949 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.15 | 11:43

2
колко, колко му е акциза хахахаха :D

2014.01.13 | 10:03

1
TURCIAEVASIA NE E NA BALKANITE VKLUCHETE JA V RUBRIKA ASIA IDIOTI

Добави коментар

Водещи новини