Румънец уби 8-годишно момиче в Рим

  • 31 декември 2013 15:58

  • 2763
  • 3
Румънец уби 8-годишно момиче в Рим
©

Пиян и дрогиран ръмънски шофьор е блъснал 8-годишно италианско момиче, което е починало. Петима души в Италия получават шанс за живот, след като родителите на детето са се съгласили да дарят органите му, съобщава "24 часа".

Стела Манци е блъсната в Рим. Водачът на автомобила нямал и книжка.

Въпреки усилията на лекарите от клиника Бамбин Жезу, където момичето било откарано, то починало от раните си.

Черният му дроб вече беше трансплантиран на 11-годишно момиче от Виченца. Сърцето на Стела е предназначено за пациент от Неапол, двата бъбрека отиват при пациенти в Милано, а белият дроб при пациент в Рим.

21-годишният румънец ще бъде съден за убийство, но все още не е задържан под стража. Той ще бъде съден и за шофиране под влиянието на алкохол и кокаин.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2763 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.01.01 | 20:23

1
да ми прощава Господ, но в такива случаи си мечтая за връщане на смъртната присъда. виновен е абсолютно! горкото мъничко момиченце, нищо не живяло, нищо не видяло... вярвам че душицата му е при ИСУС!
Димитър Н.

2014.12.28 | 04:45

3
Как може да има толкова религиозни бе, религията ни убива ! Вярвайте още в исуф чифута, ал*х резака, и другата измет и напрао...Пълен минус!
Арап

2014.01.02 | 01:17

2
Вярата си е вяра, в каквото и да се вярва, ако щещ и в капачката, то това си е вяра. Аз вярвам пък, че душата отива под формата на енергия и то при Бог, Аллах, демек тоя който е всичко и знае всичко за всеки. Исус си е пророк, това си е истина и си е история, ако човек се замисли и се по образова малко ще разбере, що е то. Иначе относно статята няма да коментирам, коментирами се за Бог, не че съм поп или нещо такова, а просто ми се пише нещо! За това хората са неверници, ама всеки има право да си вярва във каквото си иска, че иначе едните мислят, че са некаква вища раса или нещо такова и те трябва да са над другите, защото смятат, че нещо не е правилно, но нека си вярват, стига да не пречат на другите и да не вредят.

Добави коментар

Водещи новини