Моделират чисто ново лице на момиче (видео)

  • 20 декември 2013 14:41

  • 6563
  • 3
Моделират чисто ново лице на момиче (видео)
©

18-годишна канадка получи половин ново лице, след като цял живот живяла с ужасяващ тумор, деформирал лицето й. На осем месеца Сара Атуел била диагностицирана с рядкото заболяване неврофиброматоза или голям тумор, развиващ се върху половината й лице.

Заради състоянието й учениците в нейното училище непрекъснато й се подигравали, пише "Новинар".

„Беше наистина тежко. Постоянно се гавреха с мен”, разказва Сара. През всичките тези години тя се е подлагала на многобройни тестове и опити за лечение, докато се престраши за рискована пластична операция, която да отстрани част от тумора.

Сара се съгласила да се подложи на операцията и след часове реконструкция на лицето й, тя завършила засега успешно. След като огромната подутина била премахната, тя се осмелила най-после да се погледне в огледалото.

„Бях много щастлива, защото имах прави устни,“ казва сара. „Не можех да спра да се гледам в огледалото и да си правя снимки. Майка ми и съседите бяха шокирани. Пратихме на баща ми снимки и той беше също много щастлив“, разказва момичето. Все още обаче много работа предстои, но лекарите са оптимисти, че накрая момичето ще има съвсем нормално лице.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6563 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mimi

2014.01.27 | 11:28

1
"....учениците в нейното училище непрекъснато й се подигравали",що за изроди са това?!?Не,че се учудвам,децата са жестоки...
Alex

2014.01.27 | 11:28

3
Братле, ако найстина го мислиш това, което го каза, значи не знам докъде ще стигнеш ти.

2014.01.27 | 11:28

2
Децата не са жестоки.. лошите деца са жестоки!

Добави коментар

Водещи новини