Ремонти се извършват по АМ "Тракия" и "Хемус"

  • 16 декември 2013 09:03

  • 1292
  • 1
Ремонти се извършват по АМ "Тракия" и "Хемус"
©

По автомагистрала "Тракия" в област Пазарджик във връзка с извършване на ремонтно-възстановителни работи на виадукта при км "67,027" на два етапа е въведена временна организация на движението. Предвидени са и алтернативни маршрути, предава БТА.

По АМ "Хемус" в област София поради авариен ремонт на лявото пътно платно в посока към София в светлата част на деня от км "32,500" до км "33,500" движението е ограничено, като се насочва от активната лента в лентата за изпреварване. Затворени за движение са проходите "Златишки", "Върбишки", а в проходите "Твърдишки", "Дюлински", "Айтоски", "Дюлински", "Вратник", "Шипка" и "Петрохан" има ограничения за тежкотоварни автомобили. Всички останали проходи са отворени за движение без ограничения.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1292 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2015.07.25 | 20:46

1
Сега турците + комунистите/за по-кратко КРАДЦИТЕ/ще правят всякакви саботажи на мостове,тунели,пътища,влакове,метро,язовири,сметища и др. само и само да покажат,че ГЕРБ са "кривите".Такава е същността на КРАДЦИТЕ.Едните са турци,не принадлежат на този народ и трябва да бъдат изгонени веднага,а другите са интернационалисти,безродници,национални предатели и еврейски слугинаж.За тях трябва да се прилагат похвати като за терористи.

Добави коментар

Водещи новини