Тийнейджърка без книжка блъсна жена и избяга

  • 13 декември 2013 16:11

  • 1458
  • 1
Тийнейджърка без книжка блъсна жена и избяга
©

Неправоспособна водачка на автомобил удари пешеходка на пешеходна пътека в Перник и избяга. Инцидентът е станал на вътрешноградската магистрала, близо до хотел „Зора” в квартал "Изток" в областния град, съобщава struma.bg.

Лек автомобил „Пежо”, управляван от 18-годишната Ралица Ангелова, която не притежавала документ за правоуправление, ударила пресичащата пътното платно на пешеходна пътека 46-годишна жена. Според криминалистите най-вероятната причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост. След удара 18-годишното момиче напуснало местопроизшествието без да спре, но по-късно се явило само в пернишкото Второ районно управление „Полиция”.

Пострадалата е закарана в болница от екип на Спешния център, където са установени фрактура на подбедрицата и раменната става. След оказаната й първа помощ потрошената жена е пожелала и се е преместила в столично лечебно заведение. Тестът за алкохол на водачката на автомобила е отрицателен. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1458 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.12.15 | 16:57

1
Все пак да не забравяме че Перник е заселен и създаден като миньорски град през соца основно от престъпни елементи за да работят в мините и да се облагородяват чрез труд,така че не се чудете особено на простотийте им.Без книжка,а и не е пила е това вече е за възторг.

Добави коментар

Водещи новини