Селски кмет блъсна жена

  • 09 декември 2013 19:02

  • 1127
  • 0
Селски кмет блъсна жена
©

Кметът на село Крупник Григор Дуев е блъснал жена, докато се движел с колата си на заден ход. 46-годишната Б. Симеонова от симитлийското село Крупник е със счупен крак, съобщава struma.bg.

Пътният инцидент станал в събота в 15,15 часа в кв. „Дракона” в селото. Жената излизала от магазина и докато пресичала, е била блъсната от лекия автомобил, който се движел на заден ход. Веднага кметът, който бил със съпругата и сина си, се притекъл на помощ на пешеходката и подал сигнал в полицията и Спешен център - Симитли.

"Потеглях с колата на заден ход и изведнъж жената притича и се удари странично в багажника, каза Г. Дуев. - Самото място на инцидента е особено, това е площадче, няма маркировка, там е по-широко и обръщат автобусите. Аз само чух удара, жената се заблудила, че ще потегля към магазина и пресече, затичвайки се. Ударът бе лек, няма спирачен път, предполагам, че при падането е счупила крака си в областта на стъпалото. Ходих да я видя веднага и в болницата, пак ще отида. Попитах я как не е обърнала внимание и тя ми обясни, че ме е видяла бегло с периферното си зрение. Просто лошо стечение на обстоятелствата. Служители на полицията веднага пристигнаха на мястото. Най-важното е, че жената е добре и до един-два дни ще бъде изписана."

Пострадалата пешеходка е приета за лечение в ортопедия на болницата в Благоевград. Тя отказа да коментира случилото се. "Пациентката е в добро общо състояние, оказана й е ортопедична помощ, няма опасност за живота й", съобщиха от болницата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1127 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини