Манолова остава зам.-председател на НС, пита има ли малтретирани (обновена+видео)

  • 06 декември 2013 11:56

  • 10578
  • 50
Манолова остава зам.-председател на НС, пита има ли малтретирани (обновена+видео)
©

Парламентът и парламентаризмът са висша форма на демокрация и в цял свят е така. Аз като юрист и като гражданин изпитвам огромно уважение към българския парламент и към позицията, която заемам. Затова влагам цялата си енергия и сили в работата си, за да може в тази сложна ситуация, в условията на противопоставяне този парламент да работи в интерес на българските граждани. Затова съм готова да чуя всяка критика и забележка и да се съобразя с тях. Но мотивите на това искане не можаха да ме накарат да се почувствам виновна, въпреки тежките квалификации. Това каза зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от трибуната на Народното събрание.

"Подписалите се под искането за моето освобождаване през последните няколко дни дадоха всичко от себе си да превърнат дебатите по приемането на бюджета в театър. Свидетели на всичко това станаха българските граждани, които очакват нови доходи, подкрепа, спокойствие. Очевидно това не интересуваше представителите на ГЕРБ", продължи Манолова.

"От началото на приемането на държавния бюджет вие от ГЕРБ сте се изказали 244 пъти, като в една огромна част от случаите злоупотребявайки с право. Много неща са правени в българския парламент, но за първи път депутати гласуват против собствените си предложения, за да губят парламентарно време", каза Манолова.

"Някой да е бит или малтретиран. Аз не разбирам с какво притеснявам мъжете от ГЕРБ?", попита тя

"Била съм личност, олицетворяваща политическата борба от Сталинградски тип. За мен подобно сравнение е изключителен комплимент, защото научихте – Сталинградската битка е най-голямата битка, която обърна Втората световна война. Това е една от най-големите битки за всички векове, тя обърна световната история и всеки нормален човек може да се прекланя на саможертвите от героите от Сталинградската епопея, а не да ги ползва за евтини политически тези”, заяви Манолова.

„Готова съм да чуя всички забележки. Прегледах доста парламентарни стенограми. Равносметката е, че в случаите, в които не съм спазвала стриктно правилника, печелившите са били подписалите се депутати от ГЕРБ, Оставяла съм ви да говорите извън времето, допускала съм да говорите извън времето, разрешавала съм да правите лични изявления, когато не ви е споменато името. Опитала съм се добросъвестно да обясня всяко едно свое действие. Очевидно толерантността към хора, които са свикнали на отношение от Цветановски тип, няма как да бъде оценено”, посочи тя.

„Ако получа подкрепата от хората, които ме избраха за народен представител и заместник-председател на парламента, ще се старая занапред да спазвам още по стриктно правилника – точка по точка, запетая по запетая, но се съмнявам, че това ще ви се хареса”, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

„Трогнахте ме – тези, които са казали добри думи за мен, Това ме задължава още по-всеотдайно да работя за българския парламент независимо в каква позиция – дали като заместник-председател или обикновен депутат. Български граждани, моля за извинение за загубеното време в този парламентарен дебат. вместо да обсъдим отговорно темата за това как ще бъдат харчени публичните пари през следващата година, ние отново по инициатива на депутатите от ГЕРБ, пропиляхме ценно парламентарно време – този път заради моята личност – извинявайте”, заяви Манолова.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от Коалиция за България остава на поста зам.-председател на Народното събрание. Това решиха депутатите след двучасови дебати по искането на ГЕРБ за предсрочно освобождаване на зам.-председателя Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10578 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
50на50

2013.12.07 | 15:08

50
Мая, лъжкиньо костинбродска, кой ти даде доноса за бюлетините? Някой брат от ДПС, Пеевски ли беше, признай си бе! Извини се бе, циганска принцесо!
аrhar

2013.12.07 | 15:08

49
Сестра Галева и кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровителите на братя Галеви ... Дали миришат парите на сестра Галева и откъде тя има толкова пари за скъпи дрехи и козметика ?
аrhar

2013.12.07 | 15:07

48
Част от мафията ли е сестра Галева, която е покровителка на братя Галеви ? Сестра Галева, парите от амфетки миришат ли ?
Мая

2013.12.07 | 13:53

42
По този въпрос питайте Боко и Цвъчко,те знаят!

2013.12.07 | 15:06

47
манолова комунистическа уруспия. колко хепи с галеви и ковачки

2013.12.06 | 18:41

2
Ти майка си така ли я наричаш?Уруспия!Щом като го е заслужила довечера пак и го напомни бе дръвник.

2013.12.07 | 13:54

46
Оди си на село ма коза червена!!!

2013.12.07 | 13:54

45
taq kolekcionerka na sperma pak ocelq
Проклета да е "сестрата"

2013.12.07 | 13:53

44
Отвратителна личност и жена. Позор за българският парламент. Сестра Галева напусни ! Докога проституцията ще решава съдбите на хората ? Проклети да сте !
КОМУНИСТЪТ

2013.12.06 | 23:43

7
може и проклети да сме но няма да позволим боко да се върне на власт НИКОГА! Българската Социалистическа Партия е обещала на своите избиратели че бооко няма никога повече да се завърне и ще си изпълним обещанието уверявам ви а вие си пишете каквото искате герберасти...
Позор! И ние ги търпим още.

2013.12.07 | 13:46

35
Отвратителна личност и жена. Позор за българският парламент. Сестра Галева напусни ! Докога проституцията ще решава съдбите на хората?

2013.12.07 | 13:53

43
А има ли по-голяма проститутка от теб!И ние не искаме да търпим твоя любим лидер.Марш от България бе търтей.
Волен го тури на бойко

2013.12.07 | 13:47

41
герберасти сега да не се ядосате само :))))))))
чирпаков

2013.12.07 | 13:47

40
Браво Майче ,бой по кратуните герберски!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини