Украинският президент: Ще подкрепя оставката на правителството

  • 02 декември 2013 13:52

  • 2154
  • 4
Украинският президент: Ще подкрепя оставката на правителството
©

Украинският президент Виктор Янукович е готов да подкрепи оставката на премиера Николай Азаров, предаде Лига новости.

Държавният глава в разговор с председателя на парламента Владимир Рибак е заявил, че ако Върховната рада приеме решение правителството да падне от власт, то Янукович няма да налага вето. Говорих с президента. Той подкрепи диалога, който трябва да се води между представителите на политическите сили и обществеността, заяви Рибак, като подчерта, че Янукович ще подкрепи решението на Върховната рада по случая с украинския премиер.

Депутатите в Киев ще обсъждат ситуацията в страната утре.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2154 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пандора

2013.12.03 | 09:58

4
Възможно ли е толкова много украинци да са толкова неинформирани и заблудени в сегашните дни? Ако беше преди четвърт век, по може а се разбере и извини, но днес, след всичко, което препатиха досега присъединилите се бивши соц. страни, в това число и България, да продължават да са толкова немислещи и предубедени? Протестиращите от украинците, наистина заслужават веднага да ги приемат в ЕС, изпълнявайки всички условия, които той им поставя. Но защо за сметка на другата, по-голяма част от тях -тези повече от три милиона, които не протестират и предпочитат партньорството на Русия. Може би наистина Украйна е по-добре да се раздели на две и тези от жителите й, които толкова плачат за Запада, да ги оставят да си трошат главата, но не за сметка на всички останали. Тази русофобия и тези яростни протести на западниците в Украйна до голяма степен се дължат на това, че Украйна дълго беше много специално обгрижвана от американците, така както лисицата може временно да обгрижи кокошката или вълкът агнето. До болка познато - чак банално и разбира се с мощното съдействие на медийните промивачи на мозъци.

2013.12.03 | 09:12

3
ЕС СЕ ПОКАЗА КАТО АГРЕСОР

2013.12.03 | 09:11

2
Само като влезнат в ЕС ще задминат България по бедност,проституция,корупция и т.н.Да не говорим за финансовите облаги,които ще им дадат и след една година ще си ги вземат двойно повече.Пазарите им ще се сринат.Предстои им тотален колапс.

2013.12.03 | 01:04

1
Украйна на ръба хаос и анархия! Протестиращи унищожи своята нещастна страна.

Добави коментар

Водещи новини