Бездомник живее 13 години в гробницата на починал свой приятел

  • 28 ноември 2013 20:08

  • 2463
  • 0
Бездомник живее 13 години в гробницата на починал свой приятел
©

47-годишен бездомник от Санта Изабел, Бразилия, живее вече 13 години заедно със скелета на най-добрия си приятел. Мъжът останал без работа и дом, когато личния му бизнес рухнал преди 14 години. Освен проблемите с бизнеса, човекът се пристрастил и към наркотиците, което още повече утежнило положението му.

"Една вечер валеше зверски дъжд, а аз отново бях по улиците. Не помня как точно, но сутринта се събудих в гробището, в криптата на моя най-добър приятел приживе. От тогава нощувам при него", споделя клошарят.

Въпреки, че семейството на покойника негодува от присъствието на бездомника в мястото за последен покой на техния роднина, той твърди, че бил "попитал" трупа на бившия си приятел и имал разрешението му да живее с него.

Бездомникът напуска гробницата си само когато отива в центъра на града, за да проси храна. Бившият брокер на недвижими имоти, обаче, твърди, че не желае да живее в гробищата, докато дойде и неговия ред. "Искам отново да работа, искам отново да си имам жилище, пък дори и само една стая с баня. Твърдо смятам да продължа живота си, не съм се предал и не смятам да стоя в гробището, докато не ме положат и мен в земята", завършва изповедта си.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2463 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини