Спират водата на места в София

  • 18 август 2011 08:14

  • 703
  • 0
Спират водата на места в София
© Булфото

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои райони на столицата на 18 август, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на канал по проект на ИСПА и прекъсване на уличен водопровод се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между

бул. „Гоце Делчев“ между бул. „Петко Ю. Тодоров“ и ул. „Костенски водопад“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на

бул. „Гоце Делчев“ на ъгъла с ул. „Костенски водопад“. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 121 21.

Интернет сайтът на компанията (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Последвайте канала на

703 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини