Лияна: Искам Мариан за приятел, не за секс

  • 23 ноември 2013 19:00

  • 7122
  • 6
Лияна: Искам Мариан за приятел, не за секс
©

Фолк певицата Лияна събра очите на Сашо Диков. Тя се поразгърди, за да покаже всичките си татуировки и почти се разсъблече в студиото на Нова телевизия.

Лияна отрече да е имала връзка с Тервел Пулев във "ВИП брадър", а моделът Мариан Кюрпанов искала само за приятел, не за секс. За да покаже, че държи на думата си, отряза няколко милиметра от косата си. Повече не можела, защото по-късно имала участие. "Обещавам утре с 4 см да си отрежа косата“, зарече се Лияна.

Певицата изля душата си, като разказа почти всичките си любовни връзки, или поне по-атрактивните. Спомни си голямата си ученическа любов. В главата й нахлуха тъжни спомени за момчето, което загинало с мотор. После дойде ред на първата мутра в живота й - Пламен. Той пък я забил в провинциално кафе с машинки. Лияна имала други цели в живота да учи, да тренира. Та така любовта им пламнала до фаталния ден. "Слизали от колата, появил се мъж без маска и стрелял със заглушител. Не знаех какво се случва, мислех че е шега. В онези размирни времена имаше такива шеги някой да извади пистолет. За минути всичко свърши. Не се разбра виновникът, нито причината. Той имаше доста търпение и любов в сърцето си, за да ме изчака. Месеци на ред ме извеждаше на сладкарници и вечеря и ме прибираше в 21,30", разказа Лияна.

"С Махмуд ни запозна Коко Динев. Бях с Коце, братовчед ми, отидохме в едно заведение да слушаме хаус там на масата бил Махмуд. Бях в по-деликатни отношения, пред раздяла с бившия ми приятел – Калоян Стоянов. Махмуд ме заинтригува, нямаше заучени фрази. Беше истински и се държеше като дете“, допълни листата си Лияна.

На 21 години тя забременява. Винаги съм се чувствала готова да бъда майка. Имала съм обич в сърцето си и не съм искала да я разпилявам", признава фолкпевицата. Преди да роди Махмуд го обвиняват и арестуват за наркотици, влиза в затвора и излиза, когато детето й е на 2 години. Когато отново го осъждат на втора инстанция той бяга в Турция. За последен път се видели в Турция, защото ходела всеки месец при него. От 6 месеца двамата са разделени.

Лияна отказа да коментира връзката си с футболиста Благой Георгиев – Благо Джизъса. Наскоро той имал второ дете и не искала никого да дразни. „Вие и двамата сте чалнати“, изстреля й Сашо Диков. Лияна пък се извини на хората, на които двамата са причинили болка, визирайки бремената тогава съпруга на Благо – Христина.

"Искам да се извиня. Бяхме притиснати, а тогава не разсъждаваш трезво", оправда се Лияна.

Последвайте канала на

Весела Найденова
7122 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
АНА

2017.06.04 | 14:27

6
АМАН ОТ ТАЯ МНОГОСТРАДАЛНА ГЕНОВЕВА.МА НЕ БИЛА ТАКАВА,НЕ БИЛА ОНАКАВА...........КАТО ЗНАЕ,ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Я ГЛЕДА СЕ ОСРА,ПЪК ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОГАТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ВИДИ КАКВА ФУРИЯ Е.ПОМИЯРСКА ИСТОРИЯ.
niki

2017.06.04 | 14:27

5
НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ЕДНА ПРОСТА ЧАЛГАДЖИЙКА? ИМА ЛИ ОЩЕ ОВЦЕ ДА ГИ СЛУШАТ?
123

2017.06.04 | 14:27

4
HAHAHA, FRIENDZONED LOL

2017.06.04 | 14:27

3
Мърша!
mmmmmm

2017.06.04 | 14:27

2
i az iskam da sum ti priqtel, za da SI TE 4YKAM VSEKI DEN :))))

2013.11.28 | 14:19

1
Лили, много си проста!

Добави коментар

Водещи новини