Спират временно водата в някои части на София

  • 21 ноември 2013 07:27

  • 1047
  • 0
Спират временно водата в някои части на София
©

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщават от дружеството.

Във връзка с отстраняване на авария в шахта с въздушници на главен водопровод на ул."Околовръстен път", кв."Витоша", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на вилна зона "Герена" /Бункера/. Водоподаването ще бъде спряно при Околовръстния път от отклонението за лифт "Симеоново" до бул."Братя Бъкстон", в кв."Кръстова вада" - по ул."Никола Крушкин - Чолака", кв."Манастирски ливади" - изток (около газстанцията на бул."Луи Айер), ж.к."Малинова долина", бул."Симеоновско шосе" между ул."Околовръстен път" и ул."Иван Странски", кв. "Витоша" - ж.к."Макси", ж.к."Градина".

Поради направа на връзка между улични водопроводи и монтаж на спирателен кран на бул."Александър Малинов", ж.к."Младост"4 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в района на ул."Д-р Атанас Москов", ул."Свето Преображение", ул."Бъднина", ул."Филип Аврамов", бул. "Александър Малинов".

Във връзка с подмяна и ремонт на пожарни хидранти и спирателни кранове на ул. "Гео Милев", ул. "Слатинска река", кв."Слатина" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района между ул."Боян Магесник", ул."Слатинска река" и ул."Кривина".

Във връзка с подмяна на два спирателни крана по ул."Никола Славков" в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 часа по ул. "Никола Славков" от ул."Порто Лагос" до бул."Пенчо Славейков", по ул."Родосто" от ул. "Здраве" до бул."Витоша".

Поради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул."Кумата", кв."Бояна" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в района на вилна зона "Киноцентър" трета част, кв."Бояна" по ул."Кумата" от ул."Лескова гора" до ул."Детски мир".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1047 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини