Миролюба Бенатова ще играе в тв сериал

  • 17 август 2011 17:53

  • 2658
  • 0
Миролюба Бенатова ще играе в тв сериал
© интернет

Миролюба Бенатова е поредното известно име, което се присъединява към звездния актьорски състав на новия сериал "Седем часа разлика".

Продукцията на Маги Халваджиян ще стартира в ефира на bTV през септември и ще разказва за герои, вдъхновени от реалния живот и разделени от цял океан. Самата Бенатова ще има епизодични появявания, като няма да влиза в образ, а ще играе себе си. Малин Кръстев пък ще бъде емигрантът Боян, който държи кръчма в Ню Йорк на име „Избата”.

Неин прототип е небезизвестното българско заведение в Манхатън „Механата”. Алекс Раева ще е неговата любима и опора. Тя ще се превъплъти в певицата Нана Роси, а за нейния образ си има точен прототип от реалността, но екипът отказа да разкрие кой е той. Най-вероятно става дума за успялата в Щатите родна звезда Соня Васи.

В предаването "Тази сутрин", Алекс сподели, че на първият си снимачен ден е трябвало да говори на английски с руски мафиот. Била доста притеснена, а след като изгледала първа серия се смутила особено много да се види на екран. Халваджиян разкри, че до момента са готови 16 серии от общо 28 за първия сезон.

Последвайте канала на

2658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини