Уебсайт ще ни помага да изберем добър лекар или зъболекар

  • 18 ноември 2013 13:49

  • 1778
  • 0
Уебсайт ще ни помага да изберем добър лекар или зъболекар
©

Нов български уебсайт ще ни помага да изберем добър лекар или зъболекар. Чрез търсене по специалност и район в страната на намираме профили на медицински лица с отзиви и коментари от техни пациенти. Системата може да предложи препоръчани медици наблизо, като ползва местонахождението ни, пише "Стандарт".

Задава се име, специалност и данни за контакт. В сайта са включени над 20 000 доктори от цялата страна. Над 2200 пациенти вече са се регистрирали, за да дадат отзиви за своя опит, да получат информация и да се свържат с препоръчани специалисти от различни специалности. Пълният профил на лекарите включва тяхната биография, образование, допълнителни сертификации, както и говорими езици. Коментарите и оценките помагат на регистрираните пациенти да се ориентират дали това е точният специалист, на който да се доверят.

Doctiming.bg предлага и информационни материали за различни аспекти на здравето в над 50 авторски статии за бъбречни и стомашни проблеми, за здравето на черния дроб и сърцето, за хранене и зъбна хигиена и още много.

Регистрацията е безплатна и в допълнение сайтът дава награди на пациентите, които си направят профил до края на месец ноември.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини