Велчев: Не искаме да се качим на гребена на вълната на протеста

  • 14 ноември 2013 10:19

  • 1412
  • 4
Велчев: Не искаме да се качим на гребена на вълната на протеста
©

Това, че ГЕРБ подкрепя протеста, не значи, че го оглавяваме или искаме да се качим на гребена на вълната. Това каза пред журналисти заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

„Точно защото се спекулира много, решихме да си направим един митинг в Пловдив. Единствените организирани протести са тези пред входа на храм-паметника „Ал. Невски”. Не мога да разбера какво искат да демонстрират от БСП и ДПС, като отидат да ги поздравяват. Тук се наблюдава как отиват при протестиращите, благодарят им за протеста, което е голям театър”, заяви Велчев.

„Ако ние излезем при протестиращите и ги поздравим, знам каква ще е реакцията на обществеността и с право ще кажат: те се мъчат да оглавят протеста”, добави той.

Последвайте канала на

1412 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Думба-лумба два дни,цял живот гладни!

2013.11.15 | 09:18

4
Докато българите не разберем и осъзнаем ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА:ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАМЕНИМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИСКАНИЯ,САМО И ЕДИНСТВНО С ИКОНОМИЧЕСКИ- НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.Политическите играчи нямат цвят-Цветовете ги създадоха за нас,за да ни противопоставят, да не се усетим ,да ТЪРСИМЕ ПАРИТЕ СИ!Капитализма по цял святе един и същ.ХИЩЕН И ВСЕЯДЕН.Но там не му дават да се самозабравя.Там огромната маса хора искат заплати,здраве,пенсии.Само това,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА коя политическа формация,ще ги даде.

2013.11.15 | 09:17

3
„Ако ние излезем при протестиращите и ги поздравим, знам каква ще е реакцията на обществеността - ами защо не опитате да видим каква ще е реакцията от какво се страхувате нали народа ви обича а после само Сидеров седял под масата ми пробвайте и вие-xaxaxaxaxa
ЯЯЯ

2013.11.15 | 09:17

2
1 отиди и се наведи пред сараите.

2013.11.15 | 09:17

1
ГЕРБ ще правят протест в Пловдив!? Защо? Ще искат предсрочни избори, ще се опитат да настроят местната власт срещу правителството заради еврофондовете, бежанците, бюджета и какви ли не други измислици. Викат всички кметове, за да искат от тях организирането на метежи във всеки голям град. Не случайно е избран Пловдив, за да се създаде впечатление, че има бунтове и извън София. Следващата събота ще направят протести и в Бургас, Благоевград, Велико Търново, Габрово... Сценарият на Бойко е да вдигне вълна, подобна на протестната от февруари. Такава вече 6 месеца липсва, протестът си остана само на жълтите павета. И то на част от тях. Не бива да допускаме поредната тиквизеция и манипулация. Да спрем ГЕРБ и да преосмислим тяхното политическо съществуване, соето е пагубно за страната!

Добави коментар

Водещи новини