30 роми изнасилили Чеци в затвора

  • 13 ноември 2013 06:42

  • 9277
  • 4
30 роми изнасилили Чеци в затвора
©

Николай Русинов - Чеци е претърпял сериозна гавра в Софийския затвор от група разбеснели се роми, пише "Всеки ден". Соченият като убиец на Яна Кръстева в Борисовата градина в столицата е бил брутално пребит, изтезаван и изнасилен от пандизчиите  за назидание, че е убил момиче, с което е злоупотребил сексуално преди това. 

Иронията в случая е, че Чеци сам пожелал да бъде преместен в затвора, защото условията в следствения арест на столичният бул. "Г.М. Димитров" били ужасяващи, а задържаните били натъпкани по килиите като сардини.

Инцидентът станал преди около година. В началото на задържането си Русинов се държал много скромно и не проявил никакви претенции. По-късно поискал да бъде преместен в Софийския затвор и именно там бил посрещнат на нож от останалите затворници, които при първата отдала се възможност го нападнали. "Беше страшно меле, колегите едва са успели да го спасят. Вие представяте ли си какво е 30 гневни роми да скачат по главата, да ритат, доколкото знаем е имало и изнасилване", разказват година след гаврата надзиратели, пожелали анонимност. Чеци е бил изнесен на носилка, целият в кръв и припадна. "Не приличаше на човек, но инцидентът се потули. Колкото и брутално да бе това, което направиха ромите, всички сме бащи и не искаме тоя изрод да излезе на свобода, след като е убил момичето", категорични са затворническите гардове, пред които Русинов се хвалил, че има най-добрите адвокати и ще му се размине присъдата, защото и без това нямало доказателства.

Последвайте канала на

9277 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.05.01 | 09:41

4
като вкарат боко и цоко,не 30 а 3000 да ги изнасилят,за гаврата им с нацията
ВЪЗМУТЕН

2015.04.28 | 03:12

3
Е!? Това ли е начина , питам ? Циганите да "Наказват" с изнасилване??? Ами нали утре така ще наказват и на свобода. Може би и Вас . Драйфа ми се и от тях и от този който го е писал!!! ОТВРАТ !!!

2015.02.21 | 16:55

2
Rano ili kusno , vsichko se vrushta .
Бай Хой

2015.02.21 | 16:55

1
А казвате, че нямало добри новини вече... :)

Добави коментар

Водещи новини