Майка иска 10 000 лв. от бивш футболист, блудствал с 10-годишната й дъщеря

  • 08 ноември 2013 14:51

  • 2386
  • 1
Майка иска 10 000 лв. от бивш футболист, блудствал с 10-годишната й дъщеря
©

Майка поиска 10 000 лева обезщетение от ексфутболиста от Благоевград Иван Бонев, който е подсъдим за блудство с нейната 10-годишна дъщеря, пише "Струма".

Вчера бяха разпитани над 10 свидетели в процеса срещу 60-годишният мъж. Той бе арестуван миналото лято като заподозрян за блудство с трите сестрички Борислава, Галена и Любомира, които живеели в неговата махала при "Часовника".

В хода на разследването са събрани доказателства, уличаващи пенсионера в блудство само към едно от децата - 10-годишната Борислава. Според обвинението от лятото на 2011 г. до 26 юли 2012 г. в дома си на ул. „Борис Сарафов", с цел да възбуди и удовлетвори половия си нагон без съвкупление, Иван Бонев е блудствал с малолетната Борислава.

През лятото на 2011 г. тя срещнала в магазина „Чичо Иван", който живеел през три къщи от тяхната и му отишла на гости. Той я сложил на маста и започнал да я гали, съблякъл я, започнал да я опипва „отдолу" и бръкнал с пръст. Момичето се разплакало, но чичкото продължил да я милва, като се опипвал през панталона. Накрая ѝ дал две филийки и я изпратил да си ходи. След това имало още няколко посещения, при едно от които Борислава била изкъпана под душа.

Срещите се възобновили и през лятото на 2012 г. , но тогава момичето споделило за тях с майка си. Тя ѝ се скарала и ѝ забранила да ходи при комшията, но не посмяла да каже на мъжа си. Съседки обаче забелязали странното поведение на Иван Бонев, разговаряли с детето, което чистосърдечно им разказало какво му правел „Чичо Иван". Тогава жените се обадили в отдел „Закрила на детето".

Иван Бонев изкара година и половина в ареста, след което бе освободен под парична гаранция от 10 000 лева. Бившият футболист е баща на шефа на тотото в Благоевград Светлин Бонев, който наскоро напусна ГЕРБ и стана член на БАСТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.11.14 | 16:31

1
и това ли е новата БАСТА,новия МОРАЛ в политиката!

Добави коментар

Водещи новини