Реформаторският блок със структура в Бургас

  • 07 ноември 2013 15:20

  • 945
  • 3
Реформаторският блок със структура в Бургас
©

Партиите от Реформаторския блок учредиха структура в Бургас, която ще действа на местно ниво. Идеята е седемте партии да излязат с обща платформа край морето. Първата задача пред новоучредената структура е създаване на граждански съвет, който ще осъществява връзка между избирателите и блока. Органът ще има съвещателен формат и в него ще бъдат поканени личности с активна гражданска позиция.

"Залагаме на учени, преподаватели, юристи, икономисти, медици и хора на изкуството. Повечето от тях никога не са се занимавали с политика", съобщиха от местната структура на Реформаторския блок.

Вече е направена първата селекция, но имената за момента се пазят в тайна. Бургаските реформатори уточниха, че членовете на бъдещия граждански съвет ще попълват доброволно декларации за съгласие да бъдат проверени за съпричастност към ДС.

"В тази структура няма място за бивши агенти, защото тя е инструмент на пряката демокрация и гражданския контрол при взимане и изпълнение на решенията", коментираха от новоучредената структура в морския град.

Последвайте канала на

945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.07 | 17:16

3
Значи, ще деформираме и Бургас. Ей, голяма печалба ще е това море. Хванали се и неизбраните за плажа. Те не знаят, че водата през три сезона не е за къпане и пак искат: Ах морето,ах моретоооооо!?!
Lili

2013.11.07 | 17:15

2
Нали бяха надпартийна структура - май целта е една-единствена - да съберем процентите на предстоящите избори, че който може да се измуши от политиците. А, че Реформаторският блок е карашик от псевдочервените на Кунева, тъмносините на Костов, СДС,земеселци и т.н., въобще хора, които почти нямат допирни точки, на никой не му пука...
тони

2013.11.07 | 17:15

1
Само и само да се намърдват във властта са готови на много ОБЩИ неща........лакомията ги обединява!

Добави коментар

Водещи новини