ЕС прави обща служба за електронно разузнаване

  • 06 ноември 2013 12:23

  • 881
  • 1
ЕС прави обща служба за електронно разузнаване
©

Европейският съюз да направи обща служба за електронно разузнаване, предложи европейският комисар Вивиан Рединг, предаде Би Би Си.

Трябва да засилим полициите на Блока и да създадем обща за 28-те държави институции. По този начин ще бъдем толкова силни, колкото и американските ни партньори, мотивира се еврокомисарят по въпросите на правосъдието, основните права и гражданството. Инициативата на политичката от Люксембург идва на фона на скандала с подслушванията, извършвани от американската Агенция за национална сигурност.

Медии, позовавайки се на бившия служител на ЦРУ Едуард Сноудън, разкриха как САЩ са следели милиони души по света. Сред подслушваните се оказаха бразилският президент Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на и германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
881 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.11.07 | 11:04

1
ахахах бати наглите к*пути. Да се разбира дайте ни права и ние да ви шпионираме масово, а не само американците. Обаче средностатистическия афрогейски абдал е толкова тъп, че с радост ще си даде г* на СССР2 !

Добави коментар

Водещи новини