БЧК и КНСБ дават помощи за бежанци

  • 06 ноември 2013 09:09

  • 1039
  • 1
БЧК и КНСБ дават помощи за бежанци
©

Българският Червен кръст, КНСБ (Конфедерацията на независимите синдикати в България), Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов" и СНЦ „Младежки форум 21 век" ще посетят центъра за временно настаняване на бежанци в столичния квартал „Враждебна" в 16:00 часа.

Това съобщават от пресцентъра на БЧК. Ще бъдат раздадени най-необходими консумативи на нуждаещите се семейства - адаптирано мляко, памперси и мокри кърпички за бебетата. Всеки от бежанците в центъра ще получи тоалетни принадлежности и консервирана храна.

Помощта ще бъде предоставена от Христо Григоров - председател на БЧК, Пламен Димитров - президент на КНСБ и д-р Дима Христова - съпруга на проф.д-р Желязко Христов и член на УС на Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов".

Даренията са набирани в продължение на месец в териториалните подразделения на КНСБ в цялата страна, а продуктите са осигурени с постъпили средства за бежанците по банковата сметка на СНЦ „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов, д.м.".

Последвайте канала на

Novini.bg
1039 1

Коментари 1

Добави коментар
Българо-убийци

2013.11.06 | 13:54

1
Браво! Съседа на село е на 74 години, пенсията му е от порядъка на 140,50 лв, а цял живот е работил... Как оцелява не знам.. [Имам съмнения, че е магьосник], а Вие давайте помощи на такива "бежанци" който освен, че държавата осигурява по 1000 лв на месец на имигрант. :))

Добави коментар

Водещи новини