Цветлин Йовчев: Недоброжелатели ме обявиха за бъдещ премиер

  • 05 ноември 2013 14:56

  • 1922
  • 7
Цветлин Йовчев: Недоброжелатели ме обявиха за бъдещ премиер
© булфото

В отговор на журналистически въпрос вицепремиерът Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола отрече категорично, както се изрази, "слуховете на недоброжелатели", че се готвел нов кабинет, в който той ще е премиер.

България в момента има късмет с министър-председател като Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 - изключително балансиран като политик и като човек, изключителен професионалист и експерт, допълни Йовчев. Попитан дали ще издържат натоварването служителите в МВР, които трябва да работят в усложнена обстановка заради протести и бежанска вълна, министърът на вътрешните работи каза, че според него колегите му наистина работят в тежки условия и са най-ниско платените държавни служители. Ще предприемем мерки - за сметка на съкращенията на състава - от идната година да бъдат увеличени заплатите, уточни вицепремиерът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1922 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.11.06 | 01:50

7
САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА ! САМО ПЛАНЪТ СИДЕРОВ !
аrhar

2013.11.06 | 01:50

6
Преди време се говореше, че Б.Б. през 2009 - 2013 г., докато ходеше по футболни мачове, вкл. и по трибуните, е определял заплатите в някои заводи ... Дали няма да се окаже, че този ' слух ' всъщност е истина ? Лесно може да се проследи с кои другари/ки неговата ' бивша ' възлюбена е в приятелски отношения . Б.Б. беше вкаран в голямата политика не от Доган, не от Гоце, не от Бр. Аспарухов , а точно от Берлускони . И същият този Б.Б. се отрече дори и от големия си приятел Берлускони , след като той получи ефективна присъда от италианското правосъдие .
WC

2013.11.06 | 01:49

5
Оказва се, че ЕНП толерира простащината, неграмотността, дивият популизъм, рекета, "черните тефтерчета", Цветанов гейт, СРС- гейт, Мишо - бирата..и тн...!?!
гошо

2013.11.05 | 20:26

4
Тоя "министър" на две магарета сеното не може да раздели.

2013.11.05 | 18:48

3
Ти си за затвора Йовчев , а за премиер е ВОЛЕН СИДЕРОВ !

2013.11.05 | 18:48

2
И Болен Недоволен е за затвора.
аrhar

2013.11.05 | 18:36

1
Б.Б. и Доган са все кадри на кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' . Хр. Бисеров каза, че Б.Б. е ортак с Йосич, а Цветанов видимо е неудобен за кукловодите на ДС . Затова и двамата бяха отстранени по един или друг начин, а Б.Б. и Доган си разпределиха порциите отново . Б.Б. е ортак и с Д. Пеевски . Б.Б. си управляваше задкулисно с Доган и през 2009 - 20013 г. и това само глупаците не го разбраха . Б.Б. и Доган са си ортаци и с Гоце - и тримата са зависими от ДС . Защо цацарурата не повдигна нито едно обвинение на Б.Б. , напр. за Мишо Бирата ? Сами си отговорете на този въпрос ! Миро наденицата и Емо фаса също са ортаци / патерици / на Б.Б. и това се доказва с клеветите , които разнасят срещу Цветанов, но не и срещу Б.Б. Да си припомним ли как Б.Б. почерпи Берлускони с баклава, когато той дойде на посещение в БГ ? Дали баклавата не беше от Доган и дали това не беше задкулисен знак ? Забелязахте ли как медиите на Д. Пеевски / респ. Доган и Цв. Васлиев / изливаха помия срещу Цветанов и Плевнелиев, но не и срещу Б.Б. ? Случайно ли е това или напротив ?

Добави коментар

Водещи новини