Наръгаха сирийски младеж в София

  • 05 ноември 2013 06:31

  • 1766
  • 3
Наръгаха сирийски младеж в София
©

Двама неизвестни нападатели нападнаха сирийски младеж тази вечер край общежитието за бежанци в кв. „Военна рампа”. 17-годишното момче е наръгано с нож, но няма опасност за живота му, съобщи Дарик.

На мястото веднага е бил изпратен полицейски екип. Младежът е бил нападнат около 21.00 ч. от двама непознати, разказал самият той пред полицаите. Единият от мъжете забил нож в гърба на момчето, съобщиха от МВР.

Пострадалото момче е откарано с прободни рани и кръвозагуба в „Пирогов”. От лечебното заведение съобщиха, че към момента младежът е без опасност за живота.

Все още не е установено кои са нападателите. По неофициална информация към момента все още няма задържани. Обстоятелствата около инцидента се изясняват.

Хората в центъра потвърдиха, че нападателите не са от лагера и са говорили на български език. По информация на Нова телевизия майката на раненото момче също се намира в бежанския лагер.

Преди три дни 20-годишен алжирец наръга няколко пъти момиче на столичната улица „Пиротска”. Нападението покачи напрежението сред гражданите и изостри отношението към бежанците и имигрантите, които обикалят в София. 20-годишната Вики се възстановява, тя беше приета в „Пирогов” с множество порезни рани в областта на главата и ръцете.

Обитателите на общежитието във „Военна рампа” осъдиха нападението на младата българка с декларация, в която се обявиха срещу насилието.

Последвайте канала на

1766 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дан

2013.11.17 | 20:25

3
Принципът при мюсюлманите е : В името на Аллах - всичко е мое! На нас ни остава само: Око зо око - зъб за зъб!

2013.11.17 | 20:25

2
Само така сега сме поне 1:1

2013.11.17 | 20:25

1
Ами дайте да започнем да се избиваме едни други!Не сте нормални!

Добави коментар

Водещи новини