Премиерът: Много съм доволен от работата на Митниците

  • 16 август 2011 13:00

  • 1560
  • 2
Премиерът: Много съм доволен от работата на Митниците
© Булфото

Много съм доволен от работата на „Митниците”, „Гранична полиция” и БОП. Това заяви премиерът Бойко Борисов на Пристанище Варна-Запад, по повод заловените контрабандни цигари. Борисов посочи, че част от цигарите вероятно са щели да попаднат на варненския пазар, но адекватната работа на службите е предотвратила това.

Днес следобед ще започне проверка на Митница-Варна-запад, каза той. Проверката ще се наблюдава от директора на Агенция „Митници” Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. „Въпросът е да видим защо тези хора тук са си премълчали”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, без да уточнява към колко души е насочено разследването и засегна само началник-смяната. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г добави, че след разследването, освен, че нарушителите ще бъдат освободени, ще им бъде поискана и наказателна отговорност.

По думите на премиера, той и Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната прилагат различни хиртинки, за да следят движението на контрабандите и работят усилено със своите колеги от Европейския съюз. В момента политиката на ЕС е борбата с контрабандните цигари. В държави като Германия и Великобритания загубите от такава контрабанда възлиза на 4-5 млрд. евро, което е основателен мотив за борбата с този вид престъпление, посочи Борисов. Той се надява до края на деня да се реализира една от най-големите операции в ЕС.

В случая със заловените цигари на Пристанище Варна – Запад Борисов не пропусна да похвали служителите на митниците в София.

Последвайте канала на

1560 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.08.16 | 14:51

2
Като си толкова доволен иди на софийските пазари, където не можеш да се разминеш от цигани пласьори, които са вече толкова нагли, че те псуват, ако минеш покрай тях и не си купиш цигари...

2011.08.16 | 14:51

1
Е доволен е, как няма да е доволен - все пак митничарите успяват да хванат малкото цигари, вкарани от хора, дето не си плащат рекетите... криза е все пак, Б.Б. и Цв.Цв. имат дълбоки джобове да пълнят...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини