Издирват 63-годишен мъж от Шумен

  • 29 октомври 2013 19:12

  • 1128
  • 0
Издирват 63-годишен мъж от Шумен
©

Областната дирекция на МВР в Шумен издирва Ванчо Борисов Медарски, който е на 63 години от гр. Шумен. Издирваният живее от близо 40 години във вилен имот в местността "Чеир дере”, пише "Inews.bg".

На 26 октомври 2013 г. мъжът е забелязан от негови близки да върви в местността "Чеир дере” в посока към 5-ти километър и оттогава е в неизвестност. До момента данни за местонахождението му няма.

Висок е около 176 см, с кафяви очи, слабо телосложение, къса прошарена коса, с набола брада на около месец. Облечен е с кафяво яке, черно долнище на анцуг, фланелка с жълти и червени геометрични ромбове, обут с гуменки.

Последно е бил с кожена шапка, тип каскет. На гърба си носи раница тъмно сива на цвят. Върви леко прегърбен, трудно се ориентира в обстановката, има вероятност да не може да отговаря адекватно на зададени му въпроси.

Около 17 часа вчера лице с подобно описание е забелязано в село Дибич. Всички, които имат информация за него да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини