Иван намушкал Искрен заради 170 лв. и марихуана

  • 28 октомври 2013 21:06

  • 1749
  • 1
Иван намушкал Искрен заради 170 лв. и марихуана
©

Неуредени сметки за 170 лева са причина 16-годишният Иван Генчев от Съединение да намушка 12 пъти с нож своя съученик, пише 24 часа.

Припомняме ви, че клането стана миналата сряда в дома на Искрен Ангелов в Пловдив. Два часа преди касапницата двамата изпушили една цигара марихуана. После се скарали за парите. Искрен, който бил по-заможен от приятеля си, го помолил да му продаде плейстейшъна. Иван направил сделката, но няколко месеца не се издължавал. Когато Ангелов попитал за сумата, връстникът му изпаднал в ярост и грабнал ножа.

“Съжалявам”, бяха единствените думи на Иван на излизане от Пловдивския окръжен съд, който го остави в ареста след заседание при закрити врата. Двете му ръце бяха гипсирани и обинтовани до лактите след операциите на сухожилията на пръстите, тъй като се самонаранил с ножа, докато нанасял ударите по съученика си. Искрен вече диша самостоятелно, а вчера за първи път е приел храна. Има реални шансове да оцелее въпреки тежките наранявания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ak47

2013.10.29 | 11:21

1
Стига с тези пропаганди против марихуаната. Това е глупаво и нелогично. Всеки, който е употребявал може да ви каже, че това няма никаква връзка с престъплението.

Добави коментар

Водещи новини