Правителството ще обсъди на извънредно заседание ситуацията с бежанците

  • 21 октомври 2013 07:34

  • 903
  • 4
Правителството ще обсъди на извънредно заседание ситуацията с бежанците
©

Министрски съвет ще обсъди на извънредно заседание мерките, които трябва да бъдат предприети по отношение на бежанските потоци в страната ни.

Темата за бежанците е единствената точка в дневния ред на заседанието. Нейни вносители са вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Извънредното заседание на правителството ще започне в 9.00 часа. Вече стана ясно, че за покриване на разходите за бежанската вълна ще са необходими допълнително около 30 милиона лева. Заместник-министърът на вътрешните работи Васил Маринов обясни за БНР: "Тези средства са разчетени по различните ведомствата, на практика всички ведомства, които са ангажирани с миграционната криза", каза той. Над 20 милиона лева са необходими на Министерството на вътрешните работи и на Агенцията за бежанците. 5 милиона от тях - за изграждане на 30 километрова ограда на българо-турската граница при Елхово, където преминават близо 80 на сто от нелегалните имигранти, каза още заместник - вътрешният министър. "Тези заграждения там нямат идея да връщат бежанците, тъй като ние сме против политиката на връщане. Идеята на тези заграждения е за повишаване нивото на охрана на българската граница. Лицата, които искат да преминат през зелена граница се пренасочват към Свиленград, където имаме възможност в дълбочина 3-4 км. да ги виждаме и възможност да уведомяваме и турските колеги, които да ги задържат", завърши Маринов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
903 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.10.22 | 00:39

4
БСП е престъпна шайка ! ГЕРБ е престъпна шайка ! ДПС е престъпна шайка ! Реф . блок са боклуци до един !С А М О АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА ! САМО ТВ АЛФА !

2013.10.21 | 13:08

3
Разликата между предните и сегашните? Нещата всъщност са прости: Имаше беззаконие, имаше корупция - имаше бедност. Управлението сега има една цел - да установи законност

2013.10.21 | 12:26

2
През тия 24 г . ни управляваха БСП ,СДС,НДСВ, ДПС,ГЕРБ, Софиянски,Райков ! Превърнаха България в кочина , в едно голямо лайно тия предатели ! РАЗГРАБИХА я и обрекоха българите на геноцид !И се натискат за още изродите ?! В това участвуваха и ЖЕЛЕВ, СТОЯНОВ ,ПЪРВАНОВ и сегашния МУХЛЬО ! ПОЗОР и ПРЕЗРЕНИЕ ! С А М О А Т А К А !!!!!!!

2013.10.21 | 12:26

1
9.10.2013 ЗАПОМНЕТЕ НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ БСП ДПС КОИТО ОТХВЪРЛИХА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА АТАКА КАТО ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ЗАТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦАТА ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ АФРИКА И ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ АЛКАЙДА И СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини