Почина младеж след катастрофа с мотор

  • 16 октомври 2013 12:07

  • 3096
  • 0
Почина младеж след катастрофа с мотор
© Булфото

18-годишното момче, което преди дни катастрофира с мотор край Тополовград е починало. Момчето беше прието с опасност за живота в хасковската болница. Въпреки грижите на медиците то е издъхнало вчера.

Младежът катастрофира на 8 октомври. Той е нямал правоспособност да управлява мотоциклет. Освен това е шофирал с несъобразено скорост. Младежът се преобърна на пътя. Катастрофата стана на километър от Тополовград.

Пак в района на Тополовград е станала катастрофа, при която е ранен човек. Инцидентът е станал на пътя Тополовград-Елхово. Лек автомобил Ситроен, управляван от 45-годишен мъж от Ямбол се е преобърнал на пътя. Шофьорът е с натъртване на ляво рамо. След преглед е освободен за домашно лечение.

При друга катастрофа е пострадал 61-годишен хасковлия. Той е шофирал Опел. Било му е отнето предимството. Инцидентът е станал на кръстовището на булевардите „Съединение" и „България". Вината за катастрофа е на 22-годишен млад мъж с Фолксваген, който не е спазил знак Б-1 при мигащ жълт сигнал на светофара. Пострадалият е с наранявания на главата, прегледан и освободен за домашно лечение.

Последвайте канала на

3096 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини