ANDROMEGA в София

  • 14 октомври 2013 16:31

  • 2319
  • 0
ANDROMEGA в София
©

Андроид, мега човек, визуална лудост. Какво е ANDROMEGA?

Получовек, полумашина, ANDROMEGA е първия мега робот в България, съвместяващ в себе си най-актуалните и спиращи дъха клубни ефекти, създаден с единствената цел да ви изпрати на магическо аудио-визуално пътешествие в друга реалност.

Обграден от професионални танцьори, на фона на уникален музикален сет, заличаващ границите между поп култури като хип-хопа и електронната денс музика, мега робота ANDROMEGA е в центъра на най-новия, сензационен и ултра модерен клубен проект у нас - емоционалнa експлозия от звук и светлина!

Новото космическо светлинно шоу е комбинация от високотехнологични LED светлини, интерактивни киберкостюми, пушек пистолети, летящ робот Ар. Дрон, предоставящ на публиката гледна точка от пилотското място в реално време, мощни лазери, специална пиротехническа система и зрелищни трикове, обвити в мистерия. За разлика от световноизвестния робот Kryoman, ANDROMEGA издига парти културата на ново ниво, като разгръща мащаба на сценичното шоу и включва хипер стимулиращи сетивата ефекти, непознати на родната публика досега.

Със своята уникална концепция и способност всеки път да предлага различно и зрелищно шоу, ANDROMEGA има за цел да се превърне в неизменна част от най-големите музикални събития и партита в най-добрите клубове в страната и чужбина, както и да бъде част от изявите на най-популярните музикални звезди у нас. Мега роботът гарантира взривяваща енергия, нова, уникална връзка с публиката и море от ръце във въздуха на всяко събитие.

На 18 октомври 2013, сензационното светлинно шоу ANDROMEGA ще бъде представено за първи път пред родна публика, на сцената на Sin City.

Последвайте канала на

2319 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини