Кметът от "матрицата" Ямбол: Очаквам оферта от "Непобедимите" 4

  • 14 октомври 2013 08:02

  • 1832
  • 2
Кметът от "матрицата" Ямбол: Очаквам оферта от "Непобедимите" 4
©

Идеята на клипа беше да се обърнем към младите хора в интернет. Така кметът на Ямбол Георги Славов обясни видеото, в което влезе в ролята на Нео от Матрицата и „Специален доклад“.

По онова време почти година блокираха работата на общината и съвета, както и големите инфраструктурни проекти. Изрязахме финалната сцена с тръшването, защото не трябваше да даваме толкова голямо значение на тези дребни душици, обясни Славов.

За пореден път Генка Шикерова реши да се заяжда на дребно като не погледна от смешната страна на клипа, а се поинтересува дали само с насилие се решават въпросите в Ямбол. Опазил ни Господ, отговори кметът. Ама аз като гледам с два шута решихте проблемите на града не спря Шикерова. Защо трябва да привличате младите хора с агресия, попита водещата. Кметът на Ямбол отклони атаката, като каза, че ако е знаел, че клипът ще бъде толкова добре приет е щял да остави и финалната сцена, като отново повтори, че това е комедиен шарж. Сега чакам оферта от "Непобедимите" 4, каза Славов.

Кметът обаче обвини свои опоненти, че са рекетирали 80 000 жители на Ямбол и посочи името на Димитър Димитров, който е ръководител на екологична организация, която обжалва депото за отпадъци. 2001 г. той си построи къща на 150 м. от сегашното депо, но тя е незаконна, тъй като е вдигната на земеделска земя. Сега текат проверки как е успял да я узакони, обясни кметът. Той живее над 10 години до старото депо, а новото ще бъде залепено за старото. Сега се сети, че му пречи, каза кметът. Сега ако не бъде изградено депото Ямбол ще бъде санкциониран с 1,8 млн. лв. Трябва да се прекрати възможността псевдоекологични организации да обжалва подобни решения, каза Славов.

В ефир се включи и Диана Бончева, от Движение за екологична насоченост „ДЕН“, която обвини Славов, че злоупотребява от години с депото за отпадъци. Никъде в устава не ни е записано, че сме създадени, за да защитаваме къщата на Димитър Димитров. Целта е да се усвоят едни пари, отсече Бончева.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1832 2

Коментари 2

Добави коментар
ХАПА

2014.04.21 | 11:56

2
НА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МУ ПИШЕ НА ЧЕЛОТО ЧЕ Е ГРОБАР
хаха

2013.10.14 | 11:58

1
кавала сънува

Добави коментар

Водещи новини