Огнян Златев: Членството в ЕС ни носи ползи

  • 12 октомври 2013 08:52

  • 2649
  • 5
Огнян Златев: Членството в ЕС ни носи ползи
© Булфото

Членството на България в Европейския съюз носи ползи за всички нас. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Събуди се” Огнян Златев, ръководител на представителството на Европейската комисия в България.

Той заяви, че България очаква до няколко дни да получи решението на Европейската комисия за размера на помощта, която ще се отпусне на България за справяне с кризата с бежанците.

„И е добре всички ние да извлечем добри поуки как да се справим, защото за съжаление тези ситуации ще продължат и за в бъдеще. Най-важната поука е, че членството на България в Европейския съюз носи ползи за всички нас; че с помощта на финансовите средства, техническата помощ, която ние получаваме, полека-лека животът на хората започва да се подобрява. За съжаление ние понеже сме тук, живеем малко по на юг и сме по-темпераментни хора, всичките искаме може би нещата да се случват малко по-бързо, имам предвид подобряването на благосъстоянието.

То явно не се случва поради много причини, една от които е, че за първи път ни се случва такова нещо, ние досега сме били в съвсем друга обществено-политическа система, сега живеем в нова. Но в края на краищата най-важната поука е тази, че България е направила своя цивилизационен избор да стане член на Европейския съюз и оттам насетне да работи здраво, за да успее да се възползва в максимална степен от ползите, които има от това членство”, допълни Огнян Златев.

Последвайте канала на

2649 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
4efo

2013.10.14 | 03:12

5
Ако не бяхме член на ЕС нямаше да е необходимо ( никой не би могъл да ни задължи да ги приемаме тия маймуни в България можехме да ги разстрелваме на границата щяха да поврякат за нехуманно отношение срещу животните и толкова) сега наистина печелим освен нашите селендури и цигани от селските райони си обогатихме животинският свят в градовете и със арабеските!
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2013.10.13 | 10:09

3
ДО 1 ГОДИНА ОТИВАМ ОТИВАМ ВЪВ ВЪНШНО И СИ ПОДАВАМ ДОКУМЕНТИ ЗА ОТКАЗ ОТ БГ ГРАЖДАНСТВО...ОПРАВЯМ СИ НЕЩАТА И СЕ МАХАМ ЗАВИНАГИ ОТ ТУК..ТАЗИ СТРАНА ВЕЧЕ НЕ Е МОЯ ДЪРЖАВА..ЖИВЕЙТЕ СИ ВИЕ В КОЧИНАТА И МИЗЕРИЯТА ЗАЕДНО СЪС ТЕРОРИСТИ И НЕГРИ.АЗ ЩЕ ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ Е В ЕС И НЕ Е КОМАНДВАНА ОТ БРЮКСЕЛСКИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ КОИТО 5 ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ТРАДИЦИИ И ПОРЯДКИ.ПИСНА МИ ДА МИ СЕ ОБЯСНЯВА КАК НЕ МОЖЕЛО ВСИЧКО ДА СТАНЕ ИЗВЕДНЪЖ--ТОВА МИ СЕ ОБЯСНЯВА ОТ 24 ГОДИНИ НАСАМ
siderast

2013.10.13 | 10:09

4
bileta ot men , prostitutko
Отдавана е време САЩ и ЕС да се разпаднат!

2013.10.12 | 12:55

1
+1
1

2013.10.13 | 10:08

2
Iskam da jiveia v bulgaristan !Stranata na otrpkite,pedalite i mangalite !

Добави коментар

Водещи новини