Румен Петков поиска оставката на Сергей Станишев

  • 11 октомври 2013 08:33

  • 4039
  • 8
Румен Петков поиска оставката на Сергей Станишев
©

Предприемат се определени стъпки и действия, които са много встрани от работата на партийните органи. Това заяви пред БТВ бившият зам.-председател на БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Кадровите решения се правят от незнаен кръг, който е безотговорен. Имаме скандални решения за уволнения като шефа на ВиК Стара Загора, който е бил назначен от Асен Гагаузов. Той беше оставен на поста от ГЕРБ и служебното правителство, а сега той е уволнен от Красимир Янков, който прави и вътрешен преврат в партийната организация. Бившият директор оглавяваше едно от най-големите ВиК дружества и на практика снабди с вода Стара Загора, припомни Петков.

Проблеми има в Бургас, Варна и Стара Загора, има решения, в които меко казано се посочва, че те не копнеят да работят с Красимир Янков, заяви социалистът. Сега е необходимо хигиенизиране на БСП, призова Петков. Смяната на ръководството е закъсняла, но без това няма как да мине. През 2009 г. загубихме катастрофално изборите, сега има опасност да не можем да проведем качествена кампания за изборите за Европейски парламент, смята Петков.

БСП на практика не е представена в МРРБ, кой взе решението за тази номинация за министър, попита Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.  Не може да имаш Димчо Михалевски в групата и да го подмениш с човек на ГЕРБ и то от много ниско ниво, отсече той. Прави се внушение, че БСП е лакома за власт, а ние всъщност искаме яснота в кадровите решения. Част от проблема на БСП е, че решенията не разширяват доверието на хората вляво.

Не може да се назначи Петър Стоянович за министър на културата, който искаше да извади Никола Вапцаров от учебниците, възмути се Петков. Имаме гражданска квота със спорни имена като Мартин Захариев, който обяснява защо ненавижда БСП, защо иска да бъде част от предишни политически проекти. Той атакува и лидера на БСП Сергей Станишев, като го обвини, че съпругата му има контакти с тези хора.

Последвайте канала на

Novini.bg
4039 8

Коментари 8

Добави коментар

2013.10.11 | 18:35

8
Бедни ми, бедни Волене! Поради что се посрами да останеш БЪЛГАРИН!!!Лидерът на “Атака” стана политически труп с натискането на едно копче, социалните мрежи полудяха срещу него Водещият се за голям патриот Волен Сидеров продаде родината си! Това стана факт точно в 9,05 часа тази сутрин. Тогава лидерът на “Атака” натисна копчето и осигури избирането на правителството “Орешарски”. В което влизат представители на ДПС, начело с “родолюбката” Марияна Георгиева – Бенчева. Призоваваща децата да отиват на училище с учебници на турски език…
КАКА

2013.10.11 | 18:34

7
БЪЛГАРИЯ е заложник на моника
комунист

2013.10.11 | 18:33

6
Кръв повръщам власт не връщам!
кай

2013.10.11 | 18:33

5
За БКП власта винаги е била самоцел.Комунистите са така по рождение.Станишев е съветски гражданин, не му пука за българитв, а за циганите и оглупелите пенсионери с циалото ми уважение към тях.Така си купива гласове, с твглене на заеми за наша сметка.

2013.10.11 | 18:33

4
Ще имаш да чакаш, пич! Той България продава, но оставка не подава!

2013.10.11 | 17:27

3
БРАВО РУМБА! САМО ТАКА! ХОРАТА ИСКАТ В БСП ДА ИМА СОЦИАЛИСТИ, А НЕ СЪСЕЛИ-КАРИЕРИСТИ!
Гейчо-Сергейчо

2013.10.11 | 17:26

2
серГЕЙЧО: Властта не е самоцел за мен,но теябва да забогатявам!
Меркел

2013.10.11 | 16:00

1
"Напънала се планината, па родила мишка"!!! Малко черен ПР, а Румба като отмъщение за загубените властови позиции!! Петков демонстрира типичното поведение на Паразита - атакува тялото, което го е хранило досега. Но най-наглото е, че точно той говори за политически морал!!!

Добави коментар

Водещи новини