Адвокатът на Цветанов: Отивам на детектор на лъжата, не съм имал връзка със съдийката

  • 10 октомври 2013 17:52

  • 4278
  • 5
Адвокатът на Цветанов: Отивам на детектор на лъжата, не съм имал връзка със съдийката
©

Днес заведох трите молби за неимуществени вреди към изданията, които твърдят, че със съдия Димитрина Ангелова имаме любовни отношения. Съдия Ангелова заяви, че никога не е имало такова нещо. Прокуратурата иска отвод, въпреки че заявиха днес, че твърдението за любовна връзка между нас не е достоверно. Това заяви адвокат Менко Менков в предаването "Лице в лице".

По думите му това е опит той да бъде отстранен като защитник на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Много случайност стават закономерности. Тази следователка Роза Царева е следовател по делото на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, на Станимир Флоров и по това на Богомил Манчев. Нямам впечатление тя да е много силна следователка", каза още той.

Попитан дали подозира зам. - главния прокурор Борислав Сарафов да е в основата на тази слухове, той зави, че му е предложил да отидат в чужбина на негови разноски и да се подложат на детектор на лъжата. "Познавам почти всички съдии в София, но не съм ходил на кафе, ресторант или на някаква среща със съдия Ангелова", каза още той.

Попитан за процеса срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и отказа да разпише СРС-та, Менков заяви, че не може да разкрие информация по делото, но е факт, че е написал "Не". Не може заради това да влиза в съда, коментира той.

Що се отнася до това какви са тези катерушки и пързалки, той заяви, че става дума за това, че вместо да отидат до Троян и да изземат откраднатите катерушки и пързалки от някакъв хотел, е било решено да се иска мегаподлушване на г-н Тодоров.

Той заяви, че има много съдии на които се възхищава.

Бих казал, че никой адвокат не яде парите на престъпниците. Нашите доходи са публични и не знам защо е казал г-н Цветанов подобно нещо, каза още той.

Недопустимо е Прокуратурата да излезе и да говори по един процес каквото си иска. Това трябва да се промени и да става само с разрешение на съда. Твърдението, че са трити записи на СРС-та с отвертка е нелепо. Мога да ви дам една отвертка и да видим дали ще можете да изтриете някакъв запис, категоричен е Менков.

Попитан дали Богомил Манчев е заплашвал прокурорите, Менков заяви, че няма такова нещо. "Сарафов заяви, че Манчев е ходил по телевизиите и е обяснявал, че е получавал пари от издавани фактури и има действащ договор, което значело, че е ял от баницата. В Българския наказателен кодекс такова престъпление като ядене от баницата няма, каза адвокат Менков.

На въпрос дали г-н Манчев му е казал кой е този мъж, който е висок 1,90 и иска да му вземе бизнеса, той заяви, че не му се казвал, но се досеща кой е той.

Попитан дали наистина вярва, че в Прокуратурата колегите му са некомпетентни и не могат да напишат свестен обвинителен акт, той заяви, че не е казвал подобно нещо. Тези прокурори са подложени на огромен натиск и хората, които ги подлагат на него не се разписват никога и никъде, каза още Менков.

Последвайте канала на

4278 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.10.13 | 07:53

5
МЕНКОВ АДВОКАТ НА МАФИЯТА
niki

2013.10.13 | 07:52

4
КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА ТОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ЗАСЕЧЕ КОГА ЛЪЖЕШ И КОГА НЕ, ИЗМЕРВАЛО ПУЛСА НА СЪРЦЕТО МИ ЧЕ АЗ МОГА ДА КАЖА ИСТИНАТА И ПУЛСА МИ ПАК ДА Е УСКОРЕН НАЛИ?

2013.10.13 | 07:52

3
Иэобщо не ти мери пулса,а те бие тока докато почнеш да каэваш истината бе просто нике!

2013.10.13 | 07:52

2
хахахах изпечен лъжец иска да покаже на практика как се премята детектора на лъжата
вили

2013.10.12 | 07:57

1
За вас всички съзнателни съдии,прокурори,които си гледат работата/без рушвет/ са мафия!!Защо ли?Защото вие се прикривате зад тях!!Вие сте от мафията,много ясно ,даже и едно малко дете го разбира,не на нас тия.......................

Добави коментар

Водещи новини