Гурбетчия изнасили две жени в Кюстендил

  • 10 октомври 2013 06:29

  • 4521
  • 0
Гурбетчия изнасили две жени в Кюстендил
©

По две досъдебни производства за изнасилване, образувани срещу 40-годишния Цветан Кръстев от Кюстендил, работят в Районна прокуратура - Кюстендил.

Мъжът е обвинен от две млади жени от града, че ги е насилил, стана ясно след като по едно от разследванията от държавното обвинение внесоха в Кюстендилски районен съд искане за налагането на мярка неотклонение «задържане под стража» по отношение на Цветан, съобщава struma.bg. И двата случая са аналогични, издават от Районна прокуратура. Цветан и жертвите му са били в обща компания, която е обикаляла заведенията в града. В края на вечерта Цветан, който наскоро се завърнал от гурбет в Испания, предлагал да закара потърпевшата в дома й, но вместо това се озовавали в околностите на село Копиловци.

Назначили сме експертизи, а жертвите и самият Цветан Кръстев са освидетелствани. Няма спор за това, че е имало полов акт, трябва да се изясни дали той е бил по взаимно съгласие или насила, каза прокурорът по един от случаите Галина Димитрова.

Аз вече му наложих мярка «подписка» и забрана да напуска страната, обясни прокурор Димитрова. Според документите по делата и двата случая са ставали в нощта в петък срещу събота, като и двете жени едва на следващия ден са подали жалби в полицията.

Последвайте канала на

4521 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини