Борко скочи от 7-я етаж след заплаха за изключване

  • 09 октомври 2013 18:14

  • 2191
  • 3
Борко скочи от 7-я етаж след заплаха за изключване
©

Трагедията с 11-годишното момче от Сливен, което скочи от 7 етаж на жилищна сграда, ще бъде разследвана от Окръжна прокуратура в града. На този етап досъдебното производство е за убийство срещу неизвестен извършител до изясняване на обстоятелствата около инцидента. Близките на загиналото дете обвиниха директорката на училището, където е учело момчето, че тя е основният виновник за това то да сложи край на живота си, информира БТВ.

Борко бил буйно дете, често влизал в спречквания с останалите ученици. В деня на трагедията директорката го извикала за пореден път и го заплашила с изключване от училище. Хлапето приело присърце думите й и избрало фаталния скок пред наказанието и унижението.

Пред камерата директорката обясни, че действително е разговаряла с момчето, но не е видяла нищо обезпокоително в реакцията му. Нещо повече – тя твърди, че родители на съученици на момчето искали да направят подписка за отстраняването му от класа, тъй като той тормозел децата им и се държал лошо с тях.

Припомняме, 11-годишният Борко от блок №9 в квартал „Сини камъни” бе открит паднал до жилищната сграда около 17,15 часа вчера. Намерил го е съсед от същия блок. "Момчето беше още живо. Линейката дойде много бързо, още на четвъртата минута, но явно не ме е било писано да живее”, казва съсед на почерненото семейство.

Тази сутрин в класа на Борко в Дванадесето училище са пристигнали психолози, които са разговаряли с децата. Учениците споделили, че през последните два дни петокласникът не бил влизал в скайпа си, както правел обикновено.

Последвайте канала на

2191 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Димитър Димитров

2013.10.10 | 17:01

3
М*а*н*г*а*л ли е? Сливен, квартал "Сините камъни"... е какъв да е? Някой от родата го е изхвърлил! За пари ли, за много лиииии....
Димитър Димитров

2013.10.10 | 17:01

2
Оооо, имаме филтърче на думичката "м*а*н*г*а*л"? Що така бе, модерастори ниедни?
хаха

2013.10.10 | 17:01

1
ех тези нарко*манчета, учителя неможе да каже и дума на тези деца, все трябва тяхното да стане, 4е да ско4и кой го спира, щом се изключва от училище има за какво, мен никой не ми казва ще бъдеш изключен от училище, ходя си редовно и вземам 6 тиците, тези бах ти изр*о*дите

Добави коментар

Водещи новини