Заради кризата: Обама отсвири Путин

  • 04 октомври 2013 09:16

  • 2058
  • 2
Заради кризата: Обама отсвири Путин
©

Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият отложи посещението си в Индонезия, предаде Би Би Си.

Американският президент се очакваше да посети азиатската островна държава в края на тази или началото на следващата седмина и да се види с руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на рождения му ден (7 октомври). В телефонен разговор с индонезийския си колега Сусило Бамбанг Юдойоно стопанинът на Белия дом е изразил съжаление, че няма да може да присъства на срещата на организацията за азиатско-тихоокеанско сътрудничество. В официално съобщение на администрацията на Обама де посочва: Икономическите затруднения възпират президента от пътувания в чужбина.

Заради липсата на споразумение относно здравната реформа, предложена от Обама, много американски институции прекъснаха работа си. САЩ също така са заплашени от фалит, ако не бъде постигната договореност за увеличаване на дълга. По този повод директорът на Международния валутен фонд Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981 заяви вчера: Ако не бъде вдигнат на тавана на тавана, кризата от 2008 г. може да се повтори и дори да удари световната икономика.

Днес от опозиционната на Обама Републиканска партия заявиха за своята готовност за сключване на по-широко споразумение.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Gogog

2014.11.19 | 13:38

2
Putin shte si vurje cherno na ku..ra ot muka... Dolen negur

2014.11.19 | 13:38

1
Едва ли може да си по-тъп. Едва ли...

Добави коментар

Водещи новини