Задържаха извършителите на банковия обир във Враца!

  • 03 октомври 2013 21:43

  • 3357
  • 0
Задържаха извършителите на банковия обир във Враца!
©

Полицията е задържала част от извършителите на банковия обир на клона на "Интернешънъл Асет Банк" във Враца, предава tribali.info.

При нападението във вторник вечерта двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха служителя на охранителната фирма и избягаха с двачувала с пари от инкасото.

Още на следващия ден информационна агенция „Трибали“ единствена съобщи, че полицията работи по горещи следи и е близо до разкриването на престъплението. Оказа се, че часове по-късно криминалистите са достигнали до извършителите и същия ден са арестували двама от участниците в обира.

Единият бандит е от Враца и живее в ж.к. „Дъбника“, а другият не е местен. Днес и на двамата е наложена мярка задържане под стража за 72 часа, но цялата процедура е пазена в дълбока тайна.

Основният извършител на нападението и чувалчетата с пари, в които има около 90 000 лв., все още не са открити. Още днес третият бандит е обявен за общодържавно издирване.

Заради продължаващите процесуално-следствени действия, врачанската полиция упорито крие имената на извършителите, като на този етап се знае, че двама от тях се занимават със земеделие.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3357 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини