Избират шеф на Апелативната специализирана прокуратура

  • 03 октомври 2013 08:11

  • 1091
  • 0
Избират шеф на Апелативната специализирана прокуратура
©

Висшият съдебен съвет ще избира административен ръководител – апелативен прокурор на Апелативна специализирана прокуратура. Кандидатите, които ще бъдат изслушани за поста са Даниела Иванова Попова – и.ф. административен ръководител - апелативен прокурор на Апелативна специализирана прокуратура; Светлозар Костадинов Костов – и.ф. административен ръководител на Специализирана прокуратура.

Също така магистратите ще обсъдят проект на решение за подобряване взаимодействието между Комисията по предложенията и атестирането на съдии, прокурори и следователи и Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и взаимодействие с Инспектората към Висшия съдебен съвет. Ще бъде разгледан и проект на решение за назначаване на младши прокурори на длъжност „прокурор” в Районни прокуратури, с изтичащ срок по чл. 240 от ЗСВ на 08 октомври 2013 г.

Висшият съдебен съвет ще обсъди проект на решение по предложение за второ класиране в конкурса за първоначално назначаване на длъжността „прокурор” в Районна прокуратура гр. Лом, както и проект на решение по предложение за трето класиране в конкурса за първоначално назначаване на длъжността „прокурор” в Районна прокуратура гр. Варна.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1091 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини